21 12
發新話題

國慶盃後感

國慶盃後感

今日打國慶盃之前,原本係懷著戰戰兢兢的心情到場地。因為各隊既實力都好接近,誰勝誰負難以預料。

幸好各隊員都盡了全力去應付比賽,每一場均全力去拼,當中還有好幾場精彩刺激的賽事呢...

同時也想同mao哥說聲對不起,連累你在賽事的進度上有所耽誤,萬分抱歉....

希望日後mao兄會再搞多d同類型活動,因為........實在太好玩呢

太陽之子今天實在十二分對不起, 雖然比賽可以加長到 11:00pm 完結, 但我們還是希望在 9:00 打完所有比賽, 而你們又咁唔好彩要多打一場, 所以連吃飯時間都無多. 實在抱歉. 但你們今天真的好精彩, 特別是對將軍一場, 看到我心到 jump 出來.  win 亞 pun 的人是否叫日本叔叔 ?  

另外多謝你幫手 book 場, 沒有你的幫忙.  點會咁順利. 多謝你的幫忙, 支持及配合.
再次同你及你的隊友講聲不好意思, 因為若不趕, 我怕打不晒.
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

那個就是日本叔叔呢...他今天打得十分好呀....太精彩了

唔好咁客氣呢,你都做左好多功夫先可以搞到個比賽,我地都只係略盡綿力啫...

至於出線既事,冇得講既,我都有份抽,只可以怪自己手氣唔好...haha

點解有張咁既相既

點解有咁大隻大白貓
香港乒乓網

引用:
原帖由 44_66 於 2008-10-2 00:55 發表
嘰嘰嘰 .... 細細地 ... 有d 神秘感 liness" />

引用:
原帖由 44_66 於 2008-10-2 00:52 發表

嘰嘰嘰
噤都俾你偷拍到

引用:
原帖由 乒粒仔 於 2008-10-2 00:56 發表

噤都俾你偷拍到
原來係狗仔隊..

引用:
原帖由 44_66 於 2008-10-2 00:52 發表

嘰嘰嘰
o~cool死了

引用:
原帖由 logtincom 於 2008-10-2 01:22 發表

o~cool死了
仲有冇??

回復 12# 的帖子

我都冇到,有既一定會影好多啦

haha,你昨天的表現很好呢,無論你領先或落後時,我們也會支持你的...

其實每一位隊員都有功勞的,你們的每一分都很重要......

昨天看到團隊精神...我見到 日本叔叔 win 左 Pong 后....激動到想 哭.....下次我一定影低.

P.S. 黑仔上次的回龜杯 HK$50. 已比了我.   其余 HK$80 不用急. 見到先 la.  Tks!
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-10-2 09:57 發表
昨天看到團隊精神...我見到 日本叔叔 win 左 Pong 后....激動到想 哭.....下次我一定影低.

P.S. 黑仔上次的回龜杯 HK$50. 已比了我.   其余 HK$80 不用急. 見到先 la.  Tks!
所以我喜歡打團體賽,大家組合成一個個體,無分你我........

所以今次係好好既經驗,下次一定搞得更好呢...

我最初以為會容易一點...點知原來比單打更不容易攪
但氣氛真的好好多
香港乒乓網

21 12
發新話題