發新話題

《另一個戰場》

引用:
原帖由 勁揪俠 於 2016-5-25 12:24 發表

桌球?
樊振東ALC 典馳40度 D05 (正反手貼滿連護邊193)
林高遠ALC TD V22extra
奧恰ALC 典馳40度 D05

我都玩緊4項運動
樊振東ALC 典馳40度 D05 (正反手貼滿連護邊193)

引用:
原帖由 悠閒一族 於 2016-5-25 12:43 發表

咁勁 !!!
羽毛球,藍球,乒乓球,識小小桌球

比我現在最大的戰場係乒乓球

引用:
原帖由 悠閒一族 於 2016-5-25 12:48 發表

我都識 . . . 不過樣樣都半桶水
我都樣樣半桶水,所以盡快令半桶水變一桶水,你還有半桶水進步空間,還有可以超出半桶水,唔好睇死自己半桶水,裝滿佢啦

引用:
原帖由 悠閒一族 於 2016-5-25 12:54 發表

最慘係我的半桶水一路漏緊水 . . . 依家半桶都冇
好簡單,先修補破洞,讓水停止留走,重新再裝水吧,可能速度慢小小,但始終可以裝滿水或裝到超過本身容量

引用:
原帖由 悠閒一族 於 2016-5-25 13:10 發表

只好積少成多
加油

引用:
原帖由 crystaljj 於 2016-5-25 13:48 發表
我都係裝一桶,漏九桶   
我裝幾多漏幾多

引用:
原帖由 悠閒一族 於 2016-5-25 18:23 發表

同是天涯淪落人 . . .
我以前係咁,而家好好多

發新話題