發新話題

Butterfly 特注 柳承敏 G-Max 10.5 mm, 97 g

引用:
原帖由 勁揪俠 於 2016-6-1 13:22 發表

Ken 兄,你好。

‘‘閃電‘‘ 即係點解?
小弟都想知,請賜教

引用:
原帖由 悠閒一族 於 2016-6-1 13:30 發表

小弟都想知,請賜教
龍眼圓圈紋是閃電狀

引用:
原帖由 Kenixting 於 2016-6-1 16:34 發表

龍眼圓圈紋是閃電狀
師兄所講的, 是否圈住的地方 ?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 Kenixting 於 2016-6-1 16:34 發表

龍眼圓圈紋是閃電狀
閃電狀就會點

日檜比較小見,而且是完整的目眼,通常台檜才有,其富實無特别

Sold to a nice guy.
無忘初衷 (雖然仍是長期輕傷)

引用:
原帖由 勁揪俠 於 2016-6-3 17:00 發表
Sold to a nice guy.
恭喜

引用:
原帖由 悠閒一族 於 2016/6/3 17:07 發表

恭喜
多謝,悠兄。但 ‘‘保留一直一横‘‘ 之路仍漫長。

引用:
原帖由 勁揪俠 於 2016-6-3 17:57 發表

多謝,悠兄。但 ‘‘保留一直一横‘‘ 之路仍漫長。
小弟想講一句, 何解各波友有這麼多塊板 !?

以小弟為例, 只有一塊主力板 + 後備板, 後備板其實多數都唔用的

引用:
原帖由 悠閒一族 於 2016/6/3 18:01 發表

小弟想講一句, 何解各波友有這麼多塊板 !?

以小弟為例, 只有一塊主力板 + 後備板, 後備板其實多數都唔用的
你係高手,在下 係低手。你唔會明。

引用:
原帖由 勁揪俠 於 2016-6-3 18:30 發表

你係高手,在下 係低手。你唔會明。
應該係 有錢人 同 冇錢人 的分別

引用:
原帖由 悠閒一族 於 2016/6/3 18:35 發表

應該係 有錢人 同 冇錢人 的分別
你 = 有錢人 = 用最好既板,唔洗轉

在下 = 窮 = 追求平靚正,結果兜兜转转

引用:
原帖由 勁揪俠 於 2016-6-3 18:41 發表

勁揪兄 唔好玩小弟啦 . . .

小弟的板, 勁揪兄 唔會睇上眼

引用:
原帖由 勁揪俠 於 2016-6-3 18:41 發表

我都窮呀
樊振東ALC 典馳40度 D05 (正反手貼滿連護邊193)
林高遠ALC TD V22extra
奧恰ALC 典馳40度 D05

引用:
原帖由 tomtom1995 於 2016-6-3 18:48 發表

我都窮呀
Tom 兄 有的板, 肯定係小弟的幾倍

引用:
原帖由 悠閒一族 於 2016-6-3 18:49 發表

Tom 兄 有的板, 肯定係小弟的幾倍
認真,7塊板
樊振東ALC 典馳40度 D05 (正反手貼滿連護邊193)

將會再入手日直,因為有人沽

引用:
原帖由 tomtom1995 於 2016-6-3 18:54 發表

認真,7塊板
係小弟的 3 倍 + 1 塊

引用:
原帖由 tomtom1995 於 2016-6-3 18:55 發表

引用:
原帖由 tomtom1995 於 2016/6/3 18:55 發表
加油!

發新話題