55 123
發新話題

Butterfly 特注 柳承敏 G-Max 10.5 mm, 97 g

引用:
原帖由 悠閒一族 於 2016/6/3 18:55 發表

係小弟的 3 倍 + 1 塊
點解唔直接話 3.5 倍? 因為有錢人唔計小數。
無忘初衷 (雖然仍是長期輕傷)

引用:
原帖由 勁揪俠 於 2016-6-3 18:57 發表

會唔會係咁
樊振東ALC 典馳40度 D05 (正反手貼滿連護邊193)
林高遠ALC TD V22extra
奧恰ALC 典馳40度 D05

引用:
原帖由 tomtom1995 於 2016/6/3 18:54 發表

認真,7塊板
翳 jcclee 先輩收你為徒,培育新一代乒器專家。

引用:
原帖由 勁揪俠 於 2016-6-3 18:57 發表

勁揪兄 又玩小弟

引用:
原帖由 勁揪俠 於 2016-6-3 18:59 發表

翳 jcclee 先輩收你為徒,培育新一代乒器專家。
兩師徒試盡天下所有乒乓球板

引用:
原帖由 悠閒一族 於 2016/6/3 18:59 發表

勁揪兄 又玩小弟
‘‘玩小弟‘‘ 之罪名非同小可。在下

引用:
原帖由 勁揪俠 於 2016/6/3 19:06 發表

。。。在下 擔當唔起。

引用:
原帖由 勁揪俠 於 2016-6-3 19:06 發表

引用:
原帖由 勁揪俠 於 2016-6-3 19:08 發表

。。。在下 擔當唔起。
小弟被 勁揪兄 欺凌

引用:
原帖由 悠閒一族 於 2016/6/3 19:10 發表

小弟被 勁揪兄 欺凌
悠兄 終於黐咗線,妄想見到人玩小弟,再妄想被迫害。善哉善哉!

引用:
原帖由 勁揪俠 於 2016-6-3 19:12 發表

悠兄 終於黐咗線,妄想見到人玩小弟,再妄想被迫害。善哉善哉!
題外話, 勁揪兄 的另一項運動進展如何 !?

引用:
原帖由 悠閒一族 於 2016/6/3 19:15 發表

題外話, 勁揪兄 的另一項運動進展如何 !?
忍術? 練習太少。進度好慢。猛咁上網睇理論,但無得練。好痛苦。

引用:
原帖由 勁揪俠 於 2016-6-3 19:18 發表

忍術? 練習太少。進度好慢。猛咁上網睇理論,但無得練。好痛苦。
有得睇, 冇得玩, 最痛苦

引用:
原帖由 勁揪俠 於 2016-6-3 19:18 發表

真係有忍術架咩?

引用:
原帖由 橫變直 於 2016/6/4 20:26 發表

真係有忍術架咩?
横兄 無睇 Naruto?

引用:
原帖由 勁揪俠 於 2016-6-3 17:00 發表
Sold to a nice guy.
Sold to a nice guy
多謝R師兄送贈6星板,永遠不會忘記人家的恩惠。
多謝M師兄送贈波爾,永遠不會忘記雪中送5木2碳。

55 123
發新話題
最近訪問的版塊