發新話題

一齊跑馬拉松

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:37 移動

一齊跑馬拉松

09 馬拉松又開始報名~有無波友有興趣一齊玩呀~~~我報左10公里挑戰賽~~
如果有興趣約埋一齊出發~~~~

我都報咗十公里。
第一次跑,要練下先。

引用:
原帖由 kiu~bobo 於 2008-10-7 01:50 發表
09 馬拉松又開始報名~有無波友有興趣一齊玩呀~~~我報左10公里挑戰賽~~
I will drive 10公里 and meet you at the finish line....

比賽o個日要好早起身

引用:
原帖由 nganhot2 於 2008-10-7 02:17 發表
我都報咗十公里。
第一次跑,要練下先。liness" />
一起呀齊跑呀~~

引用:
原帖由 james007 於 2008-10-7 07:12 發表

I will drive 10公里 and meet you at the finish line....
有準甲組係終點等我都吾錯wow~

引用:
原帖由 wonfat 於 2008-10-7 15:06 發表
比賽o個日要好早起身
5:15開始~~

仲有無人參加左呀

我想跑啊....但係冇人陪我..........

我都可能會去跑下,知唔知邊日跑?

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-10-9 09:07 發表
我都可能會去跑下,知唔知邊日跑?
2月8日~~~~玩啦一齊跑啦~~~好玩ga~

引用:
原帖由 羊咩..... 於 2008-10-9 08:17 發表
我想跑啊....但係冇人陪我..........
一齊啦~~~~現在我都有10幾個一齊起啦~

引用:
原帖由 kiu~bobo 於 2008-10-7 01:50 發表
到時可能有兩個 喬寶寶一齊跑喇...哈哈..

(特別鳴謝.  圖 : 轉載自防守王 BLOG)
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

嘩~十公里跑死人呢

引用:
原帖由 logtincom 於 2008-10-9 23:16 發表
嘩~十公里跑死人呢
仲係要5:15開始先至屈機

haha~~~~係就係早d

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-10-9 10:33 發表

到時可能有兩個 喬寶寶一齊跑喇...哈哈..
?ib_____DNQR8adSR
(特別鳴謝.  圖 : 轉載自防守王 BL ...
一黑一白喬寶寶~~~

屈x 氏數年前長跑講座片段

發新話題
最近訪問的版塊