發新話題

【乒工廠友賽】東區球會 10月12日 (星期日) (4 - 8pm) - 觀塘區

引用:
原帖由 44_66 於 2008-10-12 23:49 發表

仲乜又要搞吾之媽媽許老人家
haha....!!

咁第二最愛!!!!!!!!

引用:
原帖由 44_66 於 2008-10-12 23:51 發表

吾自己
第三

引用:
原帖由 44_66 於 2008-10-12 23:54 發表

honey 汝
冇呀!! 第二個pls...

引用:
原帖由 44_66 於 2008-10-12 23:57 發表

第4 位 太多 .... 一時三刻不能盡錄
哦!!! 雖然你係壇草,但你條衰佬攪到咁多件!! 你死硬!!! 我又要做二五仔先!!

引用:
原帖由 44_66 於 2008-10-13 00:03 發表

http://hkttf.com/viewthread.php?tid=7876&extra=page%3D1

draw
係人都知la...!! 仲比乜數據我??

引用:
原帖由 44_66 於 2008-10-13 00:08 發表

比數據比汝知知道 ..... 有d野係冇得避 ... 例如 真琴易瘦 同 烏蠅曱甴
你話我

引用:
原帖由 44_66 於 2008-10-13 00:11 發表

去  木肉  , 吾 fook 汝
咪走!! 唔使幫汝更衣???

引用:
原帖由 44_66 於 2008-10-13 00:43 發表

木完肉 巧 she fook
好想攞碌棍一棍打落去

引用:
原帖由 Happy_Happy 於 2008-10-13 11:13 發表
可能已知抽籤成功,尋日我都覺得 ... 吾特訓時特別勇猛 (可以去打老虎)

今日已知味道,但情況良好 (只有少許酸既感覺)
比心機呀!!! Happy 佬

引用:
原帖由 Happy_Happy 於 2008-10-13 11:23 發表
收到晒 ... 松鼠先生

下星期會唔會約另一隊進行友賽呀 ?  (好正 ... GOOD JOB 廠長 liness" /> )
停一停先!! 之後再約

發新話題