發新話題

柴灣練波見到球星

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-10-21 11:03 發表 無辦法啦,來緊個星期日,要打區賽,今年區賽一個都未打過!加上11月9號又要打團體,就算輸都要輸得好好睇睇啦 下星期仲會打6日波
等我今晚打擊你自信心............

引用:
原帖由 off+ 於 21-10-2008 11:08 AM 發表
等我今晚打擊你自信心............
我怕果個係你
我地一係打大佢,就打11月打波果晚請食飯

睇瑋仔緊張既情況. 一早都知我係講緊佢啦!!! wakakakakaakaaaa!!

上到 80了. 第一時間都係望下瑋仔嚮唔嚮度先. 佢鬼死咁多fans丫嘛!!

引用:
原帖由 防守王 於 21-10-2008 11:15 AM 發表
睇瑋仔緊張既情況. 一早都知我係講緊佢啦!!! wakakakakaakaaaa!!

上到 80了. 第一時間都係望下瑋仔嚮唔嚮度先. 佢鬼死咁多fans丫嘛!!
咁你就多d上來,指教下啦

引用:
原帖由 44_66 於 21-10-2008 11:22 AM 發表

錯哂 .. 許只係有  鬼死咁多女fans , 男波友 對許只有 道忌 同 善霧   
咁你多d上來,我先可以介紹d 女fans比你
如果仲有命上來

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-10-21 11:28 發表

咁你就多d上來,指教下啦
我上黎咪棧比你爆死......!!!!

引用:
原帖由 44_66 於 21-10-2008 11:33 AM 發表

嘩 .. 汝 post 左係樹 ... 除左呀 夏美之外   , 成川上慢 既波友仔 都上黎 百靈鳥踩場啦
你應該咁同大人講,"我去証實下,瑋仔d女fans係唔係真係咁多同咁索"

引用:
原帖由 防守王 於 21-10-2008 11:35 AM 發表

我上黎咪棧比你爆死......!!!!
我邊度爆呀,你上來請我食發球就差唔多

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-10-21 11:41 發表

你應該咁同大人講,"我去証實下,瑋仔d女fans係唔係真係咁多同咁索"
乜唔係試過先至知咩!?!?!

引用:
原帖由 44_66 於 2008-10-21 11:22 發表 錯哂 .. 許只係有  鬼死咁多女fans , 男波友 對許只有 道忌 同 善霧   
你咪嚇我o牙!46兄你見到佢打波有女fans...................會吾會得你一人見到炸..................

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-10-21 11:42 發表

我邊度爆呀,你上來請我食發球就差唔多
唔好玩啦!! 你打咩組呀?!!? 我地呢D屎波怪, 丙團都比人掃走啦!!!

引用:
原帖由 off+ 於 2008-10-21 11:54 發表
你咪嚇我o牙!46兄你見到佢打波有女fans...................會吾會得你一人見到炸..................
有就有, 不過係off+既女fan屎, 而唔係瑋大人既

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-10-21 11:11 發表 我怕果個係你 我地一係打大佢,就打11月打波果晚請食飯
白飯一碗!

回復 36# 的帖子

我又打, 我同瑋大人打埋餐 "送" 同埋啤啤.......

引用:
原帖由 防守王 於 2008-10-21 11:55 發表 有就有, 不過係off+既女fan屎, 而唔係瑋大人既
防手哥你咪笑我啦!我不嬲都無女fan屎...............

引用:
原帖由 防守王 於 2008-10-21 11:58 發表 我又打, 我同瑋大人打埋餐 "送" 同埋啤啤.......
佢好似話打成個11月晚飯.............................共8餐

引用:
原帖由 off+ 於 21-10-2008 12:02 PM 發表
佢好似話打成個11月晚飯.............................共8餐
你唔係想縮沙呀

回復 40# 的帖子

佢縮沙, 我頂上. 最多請你食飯....博一博都好!!

發新話題
最近訪問的版塊