發新話題

【丙團 2008】: 令人憤慨的事

引用:
原帖由 胡胡 於 2008-10-27 14:41 發表 "而當值裁判長也有處理 , 不過最後都是只把事情寫下作記錄 , 便完了。"我覺得唔會咁就算數,應該會跟進的
我都覺得係,裁判長應該立即取消佢資格!

引用:
原帖由 乒粒仔 於 2008-10-27 14:53 發表 竟然有d噤既樹發生, 噤大單都冇兄弟同我講下既
你下午先左場,石sir上午係到吾知佢知吾知?

比我實影佢相貼出來或錄movie放起youtube
wai

睇來你要換打話啦!
收工快D去買部IPHONE,下次有咩事可以影底佢,
之後立即UP上HKTTF

但當時唔係應該有隊差人係度咩?

請恕我小人物.......三位人兄, 我無一個識. 係咪隱世高手黎嫁?!?!?!

Come on, 三揀一!全個論壇都人識?
乒道酬勤,聚友合群;康健舒泰,龍恆精神!

回復 29# 的帖子

問乜????

當時小弟正在佢地既後面比賽,見到呢位金毛人兄態度極之囂張。裁判長係度同佢理論,佢竟然坐係度攤大兩隻手背住裁判長以極唔有善既態度講野。

其實小弟之前已經同呢位人兄交過手,當時佢已經態度好差,一有擦網擦邊就一定問候我祖宗十八代,但估唔到佢對住o的咁細既小朋友都係咁.....唉......

引用:
原帖由 防守王 於 27-10-2008 15:19 發表
問乜????
海塘(三揀一):
黃俊明
陳卓彥
羅韋彤
乒道酬勤,聚友合群;康健舒泰,龍恆精神!

引用:
原帖由 samsonf 於 2008-10-27 15:25 發表 當時小弟正在佢地既後面比賽,見到呢位金毛人兄態度極之囂張。裁判長係度同佢理論,佢竟然坐係度攤大兩隻手背住裁判長以極唔有善既態度講野。其實小弟之前已經同呢位人兄交過手,當時佢已經態度好差,一有擦網擦邊 ...
咁無品!?

哈哈,個個人係唔係打直拍?(唔知打長膠定生膠家?)

引用:
原帖由 samsonf 於 2008-10-27 15:25 發表
當時小弟正在佢地既後面比賽,見到呢位金毛人兄態度極之囂張。裁判長係度同佢理論,佢竟然坐係度攤大兩隻手背住裁判長以極唔有善既態度講野。

其實小弟之前已經同呢位人兄交過手,當時佢已經態度好差,一有擦網擦邊 ...
有d噤既樹你竟然吾話聲我知

引用:
原帖由 eric985281 於 2008-10-27 15:31 發表 哈哈,個個人係唔係打直拍?(唔知打長膠定生膠家?)
我見佢打直拍正面反膠,反手就吾知!

引用:
原帖由 off+ 於 2008-10-27 15:36 發表
我見佢打直拍正面反膠,反手就吾知!
咁就唔識佢啦~~~
不過佢d行為真係幾無品

引用:
原帖由 乒粒仔 於 2008-10-27 15:34 發表

有d噤既樹你竟然吾話聲我知
我當時都打緊無留意到件事,但係就睇到裁判長同佢理同埋佢o的表現,都係聽大家講番,再睇埋邊隊先知件事個起因渣。

引用:
原帖由 samsonf 於 27-10-2008 03:25 PM 發表

其實小弟之前已經同呢位人兄交過手,當時佢已經態度好差,一有擦網擦邊 ...
如果佢問候我,我都唔知我會對佢做D咩

我都看到
聽說因他

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-10-27 15:59 發表
如果佢問候我,我都唔知我會對佢做D咩
我估人地對你點, 你會三倍敬贈囉!!

我都看到 聽聽因他

發新話題
最近訪問的版塊