發新話題

【丙團 2008】: 令人憤慨的事

引用:
原帖由 防守王 於 27-10-2008 05:42 PM 發表

唔係呀, 我上次同你打先至比你三蛋攪掂...............

講開又講, 其實比賽中途爆粗, 裁判係咪要比黃牌呢?!?!
之後果次咪比你3:0KO返
不如搵個人試下!

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-10-27 17:46 發表

不如搵個人試下!
如果有機會我地對賽, 不如一人小一野...

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-10-27 17:46 發表

不如搵個人試下!
係wor! 你幾時打呀喂...去撐一撐你都好wor

引用:
原帖由 一燈大師 於 2008-10-27 12:57 發表
昨天在歌街看球賽時有朋友告知我一件在早上比賽時令人髮指的事 , 事緣一位看來已有廿多歲染金髮的青年在和一位13歲的小朋友比賽後, 因為輸了而老羞成怒地向這位小朋友潑水 , 令到這小朋友全身濕透。在塲當然有 ...
琴日同個仔打完東區去到哥街睇波, 都有人話我知.
如果俾人潑個個係我個仔, 乜都唔使講, 第一時間報警,

引用:
原帖由 Myron 於 2008-10-27 19:12 發表

琴日同個仔打完東區去到哥街睇波, 都有人話我知.
如果俾人潑個個係我個仔, 乜都唔使講, 第一時間報警,
No need to 報警, many policemen playing tt there...just call on them.....

引用:
原帖由 james007 於 2008-10-27 19:28 發表

No need to 報警, many policemen playing tt there...just call on them.....
佢地差D俾亞lun draw爆. 乒工個日打出身價. Wayne + Old Cake + (sorry唔係好識) played a very very good TT

yeah, I heard Wayne beat a B grade player and almost beat an A grade player....Good job...

引用:
原帖由 james007 於 2008-10-27 19:33 發表
yeah, I heard Wayne beat a B grade player and almost beat an A grade player....Good job...
輸2:3乍, 差DD就爆seed出線la

嘩!!如果比著係我比人搞到成身濕晒一定會好無奈
◆°`玻璃面具碎了後,人既心就表露無遺∮﹏∮
【 ★*"〃─?..一次又一次的希望...〤只換來無限次的失望.......▼ ★*]]~

咁果小朋友 d 家長有乜反應 ar ,,,
滴達仔神人

引用:
原帖由 dickyho230 於 2008-10-27 21:06 發表
咁果小朋友 d 家長有乜反應 ar ,,,
佢應地應該都好驚驚啦
【 ★*"〃─?..一次又一次的希望...〤只換來無限次的失望.......▼ ★*]]~

引用:
原帖由 朋友 於 2008-10-27 22:01 發表

淋水姐
冇咩事
嘩!!你試下打完比賽突然比人淋水??!!

我真背!擒曰我都係哥街,但完全唔知道?

乒乓球比較斯文的運動, 竟然發生D咁既事, 幸好我未遇過這樣的對手, 如此球品, 幾好波都冇用

引用:
原帖由 pingpong 於 2008-10-27 22:16 發表
我真背!擒曰我都係哥街,但完全唔知道?
你上左神枱啦, 呢D小事唔好煩你

話唔定有.......

總之就係野蠻人打波la
木: Butterfly Viscaria
正手: Tibhar MX-P
反手: Tibhar EL-P

引用:
原帖由 至高境界 於 2008-10-27 23:01 發表

你上左神枱啦, 呢D小事唔好煩你
咩叫做上神...............

哈哈, 如果個小朋友係我學生或者朋友

一定上去抽佢

我個日都見佢(金髮的青年)打波, 佢個look真係好凶, 打波好似打人咁, 不過就見唔到佢 淋水.
我改返自己個名Ringo
請不要再叫我Beckham 謝謝!

發新話題
最近訪問的版塊