發新話題

究竟樂天電腦同 妮x 有咩關係呢

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:37 移動
引用:
原帖由 太陽之子 於 2008-12-7 01:22 AM 發表
你係咩人呢??
你又引ming ming 發功

引用:
原帖由 kk1314 於 2008-12-7 01:25 發表

咁我引你發功囉....keke

我開始有毛病,見到人地d帖好笑就加兩分=,=
如果係大論壇咁做比人炒左..要多謝貓兄包容

引用:
原帖由 kk1314 於 2008-12-7 01:25 發表

小女子要收斂一吓!小女子不禁再發功呀!希望各位請原諒小女子一時魯莽的說話!由依家開始起小女子會禁止說話............直至令行通告!小女子告退................
相見時難別亦難 東風無力百花殘 春蠶到死絲方盡 蠟炬成灰淚始乾 曉鏡但愁雲鬢改 夜吟應覺月光寒 蓬山此去無多路 青鳥殷勤為探看......[無緣相見又奈何?].........

引用:
原帖由 s0013068 於 7/12/2008 09:20 AM 發表

姐係管左la~
君子協定姐

引用:
原帖由 MingMing 於 2008-12-7 08:28 發表
小女子要收斂一吓!小女子不禁再發功呀!希望各位請原諒小女子一時魯莽的說話!由依家開始起小女子會禁止說話............直至令行通告!小女子告退................
做咩事咁嚴重既??
一齊傾下計啫

== ==

引用:
原帖由 太陽之子 於 2008-12-8 12:15 PM 發表
做咩事咁嚴重既??
一齊傾下計啫
你等陣...ming ming 就黎發功

引用:
原帖由 太陽之子 於 2008-12-8 12:15 發表
做咩事咁嚴重既??
一齊傾下計啫
我唔係唔想傾!請問有什麼事呢?真是有一個人我唔想同佢傾呀! 不是你們呀!
相見時難別亦難 東風無力百花殘 春蠶到死絲方盡 蠟炬成灰淚始乾 曉鏡但愁雲鬢改 夜吟應覺月光寒 蓬山此去無多路 青鳥殷勤為探看......[無緣相見又奈何?].........

引用:
原帖由 kk1314 於 2008-12-8 13:24 發表

你等陣...ming ming 就黎發功
我發功"如來神掌"第十式"萬佛朝宗"來打妳! 衰鬼!又話好姊妹,交到我比人唔會我在邊到出來"高手".............

引用:
原帖由 MingMing 於 2008-12-8 13:51 發表
我唔係唔想傾!請問有什麼事呢?真是有一個人我唔想同佢傾呀! 不是你們呀!
好..好...唔好嬲

發新話題
最近訪問的版塊