標題: 【國慶盃】菜后吹水 [打印本頁]

作者: (=^x^=)    時間: 2009-10-4 01:38     標題: 【國慶盃】菜后吹水

2 ?& _+ e1 A) {5 _welcome to 吹 in here
作者: Polyman    時間: 2009-10-4 08:51

"帥兵"同"乒之寶"兄弟班, 打到下線三四名, 當時已經係4點半, 趕住去食午飯, 唔記得同主持人打個招呼, 都唔知係咪要打多一場, Sorry 貓貓
作者: borkee    時間: 2009-10-4 09:20

我比係幸福呀!5:30已經同老婆匯合!
作者: 44_66    時間: 2009-10-4 11:13

作者: 太陽之子    時間: 2009-10-4 16:00

我都好累,好多精彩比賽要睇,最緊要係dicky個場睇到我透不過氣,太精彩了^^+ {! @% q, I5 L

4 ]2 o6 v8 Y# N, y( U; S辛苦晒mao兄了,他真係冇停過,冇佢,我地唔會有咁精彩既比賽:-)
作者: 天龍    時間: 2009-10-4 18:28

係ar!! dicky vs mr poon 好精彩
作者: (=^x^=)    時間: 2009-10-4 18:52     標題: 【國慶盃】邊場波賽果最最意想不到呢 ?

波是圓的, 沒有什麼不可能, 你覺得那天那一場波的賽果最令人意外呢 ?
作者: 太陽之子    時間: 2009-10-4 23:33

我最高興dicky打到poon2:3........
, q" F! L- P9 ~. S  y' t; M都係差兩三分波,下次加油
3 }6 R8 k' `3 d! j+ r  u0 J
. e" ~. D4 r$ |+ J* O- I  u; S' X最意想不到的,係俊一A出唔到線,如果唔係俊一有機會包攬冠亞
作者: Dicky    時間: 2009-10-5 00:37     標題: 回復 3# 的帖子

係差1分波         2:1    10:8
作者: (=^x^=)    時間: 2009-10-5 00:51

Dicky ....下次一定比机會你爆甲 ...............你得的
作者: 太陽之子    時間: 2009-10-5 02:52

引用:
原帖由 Dicky 於 2009-10-5 00:37 發表 2 E; A  k7 Z! V  U0 k
係差1分波         2:1    10:8
. u; \2 e! N) M, r7 L你埋唔到個尾就冇計了
' @: w1 e% Y" \* }" n1 ?唔緊要,下次再黎
作者: 44_66    時間: 2009-10-5 09:56

作者: 野田妹    時間: 2009-10-5 11:37

引用:
原帖由 hihi 於 2009-10-4 23:02 發表 + v1 V. `% u( f% z3 I# K
我覺得可能是 油升好夾燈可人 傷打 贏左 涼二人夾麻加落 果場.9 h/ T" a( P. @0 N
  @2 B8 q" F/ {0 m5 T& A
又或者是 放滴其能打到 poon上希 2:3
. ?+ r- d9 I' F: l- i

h( Q0 i0 {# o9 ^+ D4 h8 s! V個場雙打我真係睇到O哂咀呀!!
作者: 太陽之子    時間: 2009-10-5 11:55

引用:
原帖由 44_66 於 2009-10-5 09:56 發表
% O4 s/ ^) ?- d3 l
1 I/ N1 v7 c+ f2 K' X  l+ P
3 I; I( }( `( Y& q' {2 D: U" m; n7 c
1 L2 Z0 o4 L$ {" {- `你真係克呀
2 G& U$ E2 ?' k: T2 g$ t
佢可能唔記得拜網神

歡迎光臨 香港乒乓網 (http://www.hkttf.com/) Powered by Discuz! 6.0.0