標題: 回歸盃 - 第十五回 ( 誰會走線 ) [打印本頁]

作者: (=^x^=)    時間: 2008-6-21 03:31     標題: 回歸盃 - 第十五回 ( 誰會走線 )

今年元旦盃...Jimmy, Hoi and 冬姑...都是小組次名出線 !!# x) I, ?; b' U2 k  B  o$ u, [
你會否走線....不過若個個都走線...未一樣在下線撞到
作者: 瑋仔    時間: 2008-6-21 03:36

睇心情啦,貓兄
作者: (=^x^=)    時間: 2008-6-21 03:39

你好彩, 有個靚女陪你...不過不要輕看靚女...有一個 Jackho 都打唔嬴.....0 V* {6 [5 r( ]; n% p

# S1 j+ a( I6 o" I9 s如果你走線....有可能對 Jlamlam or 至正   弓起
作者: 瑋仔    時間: 2008-6-21 03:46

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 21-6-2008 03:39 AM 發表 2 n- M! m- {- G% I
你好彩, 有個靚女陪你...不過不要輕看靚女...有一個 Jackho 都打唔嬴.....
  q1 C. J& M+ t. `
  K8 v9 g2 H) g. A. E如果你走線....有可能對 Jlamlam or 至正   弓起
( T1 ^# i/ i, z- v8 ]0 `
唔係呀,咁強. Y7 [% W7 P- U: [0 b5 {
仲係要靚女,咁姐係唔洗打啦
, I* o8 M0 ]6 u+ q& i請問係唔係小妹妹
作者: (=^x^=)    時間: 2008-6-21 04:04

嚇下你組...我都唔色佢 !
6 U/ _' s# c1 _, l! a不過你同兩女仔同組...真是艷福不淺 !
作者: (=^x^=)    時間: 2008-6-21 04:04

不過下線真是有可能 vs 至正.
作者: 瑋仔    時間: 2008-6-21 04:20

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 21-6-2008 04:04 AM 發表 4 a# J. a0 F: _( \, D& }
不過下線真是有可能 vs 至正.
* F& B. E. B+ _2 D$ q到時先算啦,今日先同大c一齊去買新板,仲要慢慢試
作者: 瑋仔    時間: 2008-6-21 04:21

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 21-6-2008 04:04 AM 發表 6 {% A8 p, e$ \! g- ^
嚇下你組...我都唔色佢 !
% h. w" ]8 N/ l4 s( s7 N8 W) m不過你同兩女仔同組...真是艷福不淺 !
' u* j) ?1 S; L: S; T! u* L5 V
我知你對我好好
作者: logtincom    時間: 2008-6-21 04:25

下線撞到?
9 @1 f) z/ |' e% t! C. ?" v; ^次名出線都有機會上線架
作者: jlamlam    時間: 2008-6-21 09:21

maybe vs 瑋仔 again
作者: 防守王    時間: 2008-6-21 09:28

走線是一門極高深的學問. 處理洽當的話, 可以順你過關斬將, 達成心願. 亦會令到自己一敗塗地.. E+ n3 D- F6 A1 t* F( r3 `$ k

: F, L) L" [( k# V至於各施各法. 千奇不要怪責誰是誰非. 最緊要打得開心. 輸贏等閒事. 只要大家再看一看參賽名單, 就知道, 走線與否, 其實作用不大..... - H4 J* l! w9 h: u4 q

$ w1 i7 m1 H8 Z過一兩關都要碰著一級好手. 若然自己覺得是一級好手, 就無需要以走線來避開一些所謂高手. 因為那些高手, 都未必一定能過關..... " G: l% f% t! w* Q6 ~& T

4 O6 Z* ~4 H& B9 k, f5 R; h7 `, l: P當然, 我是在說風涼話, 因為小弟因工作未能參賽!!
8 N& k. V9 t: R4 s4 I* N) L& J7 {
8 r# y& L# [( `0 P1 [怎樣說都得!!!!
作者: (=^x^=)    時間: 2008-6-21 09:32

我只擔心, 你走線時, 他又走線...結果
作者: (=^x^=)    時間: 2008-6-21 09:35

剛看過長膠王子條線...走下線有机會快 d 對 Jimmy 4 R7 c+ V- @) @0 q$ t
走上線八強 vs 亞海.....但亞海走下線八強一樣有机會 vs Jimmy
) ~/ u, \! l6 j% \4 G
4 U% _2 }9 T; O  L1 H( ~自相 殘殺
作者: 防守王    時間: 2008-6-21 09:36

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-6-21 09:32 發表
$ b, b9 m  C+ a$ O- e我只擔心, 你走線時, 他又走線...結果
) i% P9 `4 R# W- ^3 y

$ G) P0 X. s0 L" k/ P3 c所以要計算清楚呢! 有很多高手, 自己是球星級數, 又何需走線. # h$ Q6 C# N  _% r/ k

" c" `6 h0 A3 l* k/ T不過好像德國, 也是走線偏偏要對葡萄牙!! 這是明智之舉!!; P3 F5 Q# x8 c! h! Z+ M% t

; F7 q7 s! O1 U2 G- G/ ]德國也走線.....那呀海, 冬菇, 占米, 里奧................
作者: 防守王    時間: 2008-6-21 09:38

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-6-21 09:35 發表 % `" S1 L3 g3 v# Y
剛看過長膠王子條線...走下線有机會快 d 對 Jimmy 2 W! E/ ], w( ?8 V2 C
走上線八強 vs 亞海.....但亞海走下線八強一樣有机會 vs Jimmy   N& e7 m( x" N
  c5 F& F, `$ ?/ m/ X4 ]/ L  f. I2 D
自相 殘殺
& Q* J# N+ M! b+ d6 h% @1 Q# M9 Z6 H4 i4 Q& y/ X4 q) c
所以就話, 照打啦! 不用想太多. 他們三位又是否肯定能入八強呢!!
' r/ h( n+ X! h" L0 z0 Q3 _4 R, B( |* @4 j4 m
這個回歸盃實力非凡........想必有臥虎藏龍.....小心
作者: (=^x^=)    時間: 2008-6-21 09:38

但今年元旦杯...Jimmy, 冬姑, 海 ...全部都是走線
9 J6 [  i2 [' t8 t+ U打四出二, 好玩的地方是...不是抽簽決定所有...3 q4 _7 |, }" D: n2 k4 m

* M8 N" q3 @" c. a. O# u到時可能有人學你, 扮開失波  (你上次太明顯, 下次要做得似 d )
作者: 防守王    時間: 2008-6-21 09:43

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-6-21 09:38 發表 ; n6 P  k' s, j% k) E9 x1 C6 C
但今年元旦杯...Jimmy, 冬姑, 海 ...全部都是走線
2 a3 \+ A! W" m/ H8 L打四出二, 好玩的地方是...不是抽簽決定所有...0 k6 t4 s1 d; v3 t) z+ @# h

2 D$ C' U- ?8 s& i5 ^* b  F2 n$ }$ i6 i到時可能有人學你, 扮開失波  (你上次太明顯, 下次要做得似 d )
5 {9 {. k  C* P5 h: ^. u
3 G( `/ j6 ?1 Z  G4 N當我遇上強橫對手時, 就會開失波.................; |" o" g% h2 O" w
8 S" f- a+ K* F) a  b# _! x
講真, 第一屆比賽, 個個都想威! 但係都回歸盃時, 出名球手再走線, 會比人笑嫁!! (比D壓力jimmy佢地先!!)
作者: (=^x^=)    時間: 2008-6-21 09:47

jimmy 條線都 ok..不過有一隻從未露面之黑馬...此人是小弟多年前的好友, 年多前在行際杯  win 過王子......( 又比 d 壓力 jimmy 先)
7 ?0 B& Z+ f7 ]. x3 d9 B
; C* T; J1 R# Q8 m- x5 F5 @不過若有机會都是8強才對. 個名唔講出來, 你地估下啦
作者: 防守王    時間: 2008-6-21 09:48

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-6-21 09:47 發表 5 ~! r* z: V* \' ]" h( ^
jimmy 條線都 ok..不過有一隻從未露面之黑馬...此人是小弟多年前的好友, 年多前在行際杯  win 過王子......( 又比 d 壓力 jimmy 先)1 a  d6 b1 n" t$ Z" D. V

0 p7 `0 A# e2 G; k不過若有机會都是8強才對. 個名唔講出來, 你地估下啦
0 P$ \5 F* `& ^1 c/ X: B
) V9 ^* }% S- ^+ q1 a8 m0 N/ y$ w9 o' I
總之回歸盃件件硬野. 我都唔知走線黎做乜! 不如博過啦
作者: 極道羅殺    時間: 2008-6-21 11:14

引用:
原帖由 jlamlam 於 21-6-2008 09:21 發表
# O4 W$ R4 o8 L$ L; ^* u8 N1 k% |maybe vs 瑋仔 again
! d3 ]* }! W, v1 S8 M; E
3 \. _8 {( W2 Z$ C  o* a好大機會
作者: 乒之仁    時間: 2008-6-21 11:34

我不會走線
作者: phantasy    時間: 2008-6-21 11:40

其實咁多組.組組都咁勁,邊有得咁易走線,你走時人地又可能走.呢d野講緣份
作者: 一燈大師    時間: 2008-6-21 12:50

比心機打好每場比賽好過啦 , 走唔走線係個人ge事 , 有 d 嘢會係天意 , 以為輸ge可能會win , 以為會win梗ge偏偏又會輸咗 , 無謂諗咁多, 最緊要玩得開心 。0 j2 l. f; G( k: N" R/ k0 Z$ T
係呢祝 mao 兄搞這個比賽搞得成功 , 希望第日成為香港乒乓網ge 一哥 , (可能上市潻 )
作者: 乒乓人    時間: 2008-6-21 12:54

自知死路一條, 我一定會走去會大師的...希望可以上天國..哈哈 1 L+ Q6 {! m8 F

( _, Y; y0 S0 C[ 本帖最後由 乒乓人 於 2008-6-21 12:59 編輯 ]
作者: 乒乓人    時間: 2008-6-21 12:55

[quote]原帖由 一燈大師 於 2008-6-21 12:50 發表 1 f8 m" [; m. s9 R2 p0 I
比心機打好每場比賽好過啦 , 走唔走線係個人ge事 , 有 d
作者: 一燈大師    時間: 2008-6-21 13:02

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-6-21 12:54 發表
: R3 s* O4 ^% \+ @自知死路一條, 我一定會走去會大師的...希望可以上天國..哈哈
$ t7 L2 w- B8 n5 b; O% J# [) M% i# W8 W! Z5 r6 x% z
你唔好咁講 , 我都好耐冇見你, 幾時來我地球會打波呀!
作者: 44_66    時間: 2008-6-21 13:08

作者: 乒乓人    時間: 2008-6-21 13:09

引用:
原帖由 一燈大師 於 2008-6-21 13:02 發表 + j5 v/ K' J) u) a8 d) H' L

& e4 r0 q1 n& h# r2 H# d7 S* J6 B. V0 d& |3 S8 X0 }' S, I1 ~
你唔好咁講 , 我都好耐冇見你, 幾時來我地球會打波呀!
% _+ T9 O" b/ F8 R3 c9 ]
真係好耐好耐無上去.  都有兩三年喇.  以前我住西灣河. 依家屯門..( w. u6 I* S2 Q
近排成日聽到你地星期二/四的球局, 有時我都帶左板, 諗住收工(九龍灣)就順便去.. ! `7 r& \" L) k  y& s" ^* S
3 ^* E9 @2 [) e) z* y4 {
等我呀...我一定會再上黎嫁..好快
作者: 乒乓達人    時間: 2008-6-21 13:15     標題: 我想問下有冇對賽表????

放便走線
作者: 瑋仔    時間: 2008-6-21 13:32

引用:
原帖由 jlamlam 於 21-6-2008 09:21 AM 發表 ) |7 n% C" r6 L8 \
maybe vs 瑋仔 again
( R) z, p/ I' s0 g你最近先ko我3:00 p8 l3 j: r$ s
你唔洗怕啦
作者: 44_66    時間: 2008-6-21 13:35

作者: 瑋仔    時間: 2008-6-21 13:38

引用:
原帖由 44_66 於 21-6-2008 01:35 PM 發表 / L% A" ?' K' J" \" a4 R

% v( N4 p; l: P, I$ j9 ?/ w: b1 u4 G4 S. H0 t5 ?$ g
靚靚咀 貢堅
, I( ~3 H* n8 A係呀,因為我最近玩緊器材
' Z+ k' \. f  n( W準備7/1
作者: 44_66    時間: 2008-6-21 13:39

作者: 瑋仔    時間: 2008-6-21 13:47

引用:
原帖由 44_66 於 21-6-2008 01:39 PM 發表
3 ]- t* M* f4 L# U& i' J; E! F6 C: i. S8 l! i
# N, `% W3 h9 t/ K/ t' ^3 C) _/ T
噢 ...... 渣油呀 瑋哥
& x( K6 h# y1 r* K. b4 @星期二,食龍大典你來唔來呀
作者: 44_66    時間: 2008-6-21 13:48

作者: 瑋仔    時間: 2008-6-21 13:59

引用:
原帖由 44_66 於 21-6-2008 01:48 PM 發表 ( Y$ _1 w% K/ Z, Y- E* q8 y
/ o, k0 a& F; o, Y- }0 `
2 D) M8 I# P# D" t8 R* A
問問老實爺酸
. B. o# t' {* A- v  i有心一定來到
作者: carfielddog    時間: 2008-6-21 19:24

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-6-21 04:20 發表
; U% ~' J5 U5 P; e  Q/ Z9 \; w' W" l& i! I3 I$ ?
到時先算啦,今日先同大c一齊去買新板,仲要慢慢試
* k6 k# E! r" g( L; t( I
好似好難為,咁難為就唔好做啦!
作者: 瑋仔    時間: 2008-6-21 20:23

引用:
原帖由 carfielddog 於 21-6-2008 07:24 PM 發表
, g/ j5 G% q- a- D) M# I+ f, j
' J7 P: d8 i5 A  Z好似好難為,咁難為就唔好做啦!
4 C$ b( \4 I% I4 G: A
今日同off+試過塊板,超好打
作者: (=^x^=)    時間: 2008-6-21 22:50

瑋仔好可能走下下下線....因為掛住拿電話, 波都唔"色"開
作者: (=^x^=)    時間: 2008-6-21 22:51

我諗當日最精彩一定是
/ U" F1 L' V* w- z: V3 b1 _  A/ D; Q: z, k7 {- B! X
瑋仔 vs Kiu Bo Bo: y! v6 b* h7 @" f; P/ U2 M
9 W0 l8 S) D9 h) k8 l3 y
兩大美男子在兩位靚女面前決鬥
作者: 威利多    時間: 2008-6-21 23:02     標題: 回復 1# 的帖子

睇下情況>.<

歡迎光臨 香港乒乓網 (http://www.hkttf.com/) Powered by Discuz! 6.0.0