標題: 回歸盃 - 第廿六回 (宣佈退出) [打印本頁]

作者: (=^x^=)    時間: 2008-6-21 08:40     標題: 回歸盃 - 第廿六回 (宣佈退出)

貓仔要同廠長共進退, 宣佈退出.  (要專心攪好比賽)
- O3 K! v$ [1 c0 {  h3 I3 X+ k/ b$ c: Z& c

- d1 C# M7 f- S  ]% x
( {  ]% X+ C" y8 a) N. u3 ~% J0 `
( c# x/ e3 M& D1 l% G若有人不到, 我不排除汁死雞
作者: (=^x^=)    時間: 2008-6-21 08:47

昨天發 dream....什麼東西都忘記帶...果然有壓力....9 W' C0 c$ W) A  P* V/ L
希望今次會攪得好d
作者: 小過童    時間: 2008-6-21 08:56

................為人民服務
作者: kei    時間: 2008-6-21 09:01

Dear Mao,
! }: U; D( f7 t" j8 q  kI do appreciate your devoted attitude to table-tennis
3 h  N0 ^( J& g1 u5 N, Y$ Y8 a, rKei
作者: jlamlam    時間: 2008-6-21 09:18

regret to hear that
作者: (=^x^=)    時間: 2008-6-21 09:20

其實我見你們打到根皮力儘之際...便會叫你們私片 ......
作者: 防守王    時間: 2008-6-21 09:32

欽敬..................若我放工來得切, 跟你私片又如何...(不過我看似得個講字!)
作者: (=^x^=)    時間: 2008-6-21 09:37

你到時又表演出神入化的 "放水大法"
/ s$ c4 j% k4 K8 m$ i7 c其實我同你唔係差好多, 只是吃你發球渣 ma   (講笑炸)* k8 Q- h4 `; Y, F0 {: ?4 e
我們相差十萬9000里
作者: 防守王    時間: 2008-6-21 09:40

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-6-21 09:37 發表 . C9 k; v3 ?7 S
你到時又表演出神入化的 "放水大法"
; j3 g0 m. V7 p' x$ O5 f其實我同你唔係差好多, 只是吃你發球渣 ma   (講笑炸)
& b3 P, p  Q9 R- |, ?6 t: K' A我們相差十萬9000里
4 C* ^3 }$ `7 W" D  J0 F6 I
0 N$ v8 ~7 Z* ^  ["其實我同你唔係差好多"
3 u0 e# {9 x0 q+ y: ]/ R- Q) F* c
6 p+ u6 N% D/ O1 P$ w  c咪就係囉!!! 我覺得你似放我水多D囉!! 比賽起上黎, 真係唔知邊個發揮得好嫁! 所以我同你都係五五波!!!
; a4 O4 [' X0 d0 c) k4 w, c& ^不過我地又無緣對賽!!! 可惜!!
作者: (=^x^=)    時間: 2008-6-21 09:42

其實我同你唔係差好多
3 o& }' m" [0 O5 W這句說話是講守龍門...我中學做足咁多年守龍門...由小一打到中學都只守龍門.......ha ha  u7 N& ~- j* F4 w
不過中學后便無打足球了
作者: (=^x^=)    時間: 2008-6-21 09:42

引用:
原帖由 防守王 於 2008-6-21 09:40 發表 ' q- P. t; Y7 q
" j, Q0 r% d2 f+ }1 u0 K
& x: P2 i, g0 A; y1 o2 ?
"其實我同你唔係差好多"
' N5 S4 ], N# r# q% G. l7 F. C! n5 ~# _. w( e8 y
咪就係囉!!! 我覺得你似放我水多D囉!! 比賽起上黎, 真係唔知邊個發揮得好嫁! 所以我同你都係五五波!!!
/ e% z& c$ o' _6 ^* l1 o7 L/ S不過我地又無緣對賽!!! 可惜!!
$ k, B1 k1 l4 T  R" W: u
& n7 l; }( t# @( K9 j如果你讓我 5 分, 我都覺得同你 55波
作者: 防守王    時間: 2008-6-21 09:46

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-6-21 09:42 發表
" q8 _5 J9 a9 I其實我同你唔係差好多
2 E" z- w9 G( j/ `這句說話是講守龍門...我中學做足咁多年守龍門...由小一打到中學都只守龍門.......ha ha8 {; z% d, m, m# m5 L
不過中學后便無打足球了
9 V+ o3 o' C* V5 t3 u# g) t4 e% T0 y  Q" r- h" {$ D  _. l/ e
守龍黎計, 我就一定認叻wor!! 我一定勁你好多wor!! haahaa
# {! [7 N! u+ U, c& m; s2 v  F% \+ R4 r
你估我呢個防守王名流架.......6 k, V. k% A5 F5 _/ i

2 E2 A( A0 z% I+ d話晒都係HA No1
作者: 防守王    時間: 2008-6-21 09:47

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-6-21 09:42 發表
/ A5 `2 w. n& C6 P( h& x
3 x5 q4 ^  E7 `- O2 {" p如果你讓我 5 分, 我都覺得同你 55波
0 U  m# w, m; ^* }- u( ~# J# L

: H9 W9 J, X7 _2 l' I5 E# Z3 f2 v唔好玩啦! 我次次同你打都打到決勝局. 根本就係五五波. 無得讓!!!
0 }3 B/ s  G+ c6 v) o1 R! Z
6 l+ n7 H6 J& ?' G  G7 f咦!! 連廠長都唔打, 真係可惜wor!
作者: (=^x^=)    時間: 2008-6-21 10:00

防守王高波在什麼, 9 _0 {# @9 V7 j. i: s
不是三洞抄我, 也不是抄我 11:1 or 11:2. I: u: u- H! e  f; |
" ^' b# e6 d3 h5 o; ^3 n
高在次次都打足5塲, 塲塲 win 少少, 或輸少少.
  `, v  v% L: U到決勝局, 想要分時便有分, 想失時又可以失分 (好似人地玩話事啤)1 v$ s9 S* s& i4 G. v) ~! D2 b
但是每次最后總 win 你兩分.7 H6 }' U+ ?7 B: W. s# w# w% o
E D 未叫高.  7 W/ c5 E$ F9 L1 [; s. _
d 水平不是好高的人, 只會不停搶分.  唔敢放. 因為怕未必追番.
. }' ?: E/ s$ G/ ~7 @& C# ~0 R( T明明板反手轉好利害, 五塲波, 有四塲都開無轉, 有時仲要開失波.2 G& ]5 G/ Q  s  m/ E: ?  {" ?" D7 X5 `
仲想唔認扮野....一於踢爆你
作者: 防守王    時間: 2008-6-21 10:33     標題: 回復 14# 的帖子

打左我一堆字先至出唔到.......成日error!! 激死我!! 再打過先........
  q6 u; J) p; F9 l5 |1 e' S9 S, _0 r: z: u
我踢爆番你就真. 5 f! ^* k, T: e
次次打足五局, 有四局比你玩細佬咁玩, 左飛右撲, 辛苦到我丫.....; [" a+ i6 j6 X/ u
跟住睇到你驚玩謝我, 所以決勝局次次都專登輸我少少.. Z+ K( F! G& |0 n! N
驚下次無我呢D咁好玩既傻仔比你玩丫嘛!! 你估我唔知咩!?!
; L. d% n# V* d( e8 h4 d( {不過我又鍾意兩邊撲, 當減肥呀!!!0 f1 \0 `7 }, L1 v( N

" [, a2 H' P% a4 O0 D再講, 每一個人遇到極強對手時, 都會承受好大壓力. 開失波就實會啦!6 s$ m# R: G# ~. L0 O
我都不知幾咁驚你. 所以開失波囉!!!
作者: charmway    時間: 2008-6-21 11:05

你們的精神永在
作者: (=^x^=)    時間: 2008-6-21 12:15

引用:
原帖由 防守王 於 2008-6-21 10:33 發表 ' d0 v, Q9 j; w8 Q& g% C
打左我一堆字先至出唔到.......成日error!! 激死我!! 再打過先........4 k7 P3 m6 L) ^& D' V

0 o7 V" g7 Z. ^1 X* K- Z' _( L我踢爆番你就真.
. t! C4 n% u: |/ x次次打足五局, 有四局比你玩細佬咁玩, 左飛右撲, 辛苦到我丫.....# B' N, F  `, ^, h
跟住睇到你驚玩謝我, 所以決勝局次次都專登輸我少少. ...
) l+ s* A6 Q9 b, L$ X* V
5 G' _7 j5 q* h( u) X/ |不過話時話, 你真是走得好快...真是鋼門 書勿瓜
作者: feideepking    時間: 2008-6-21 12:20

您們的戰事好激烈!
作者: (=^x^=)    時間: 2008-6-21 12:25

你又唔來同見頭暈, 決一生死
作者: feideepking    時間: 2008-6-21 12:28

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-6-21 08:55 發表
7 e2 T1 t/ s9 E8 K# _你又唔來同見頭暈, 決一生死
3 E1 ?; k' ~; X8 l9 g' e& J/ e
  r4 _9 v8 \/ O- Y1 [: H, ^8 }6 W8 V
見到佢會暈浪!
作者: logtincom    時間: 2008-6-21 12:44

有關裁判個度點?
作者: (=^x^=)    時間: 2008-6-21 12:45

你會來的是嗎 ?
作者: logtincom    時間: 2008-6-21 12:46

嗯嗯.../ ^; A7 B2 o; V/ o4 {
報了不來,罪大惡極
作者: 威利多    時間: 2008-6-21 22:46     標題: 回復 1# 的帖子

加油牙!!!我支持你牙,貓貓
作者: (=^x^=)    時間: 2008-6-22 00:19

thank you 浩浩..你要打好d,,,,KO 晒 d 叔叔
作者: (=^x^=)    時間: 2008-6-22 00:22

看下有無人放飛机.....9:30一定有人唔知醒
作者: phantasy    時間: 2008-6-22 00:26

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-6-22 00:22 發表 ! |3 G, v# N0 s' u! l- ^
看下有無人放飛机.....9:30一定有人唔知醒
* Y1 q$ h' E* A- R( Q# X* P
我好大機唔知醒
作者: (=^x^=)    時間: 2008-6-22 00:32

你打幾點 ??
作者: 輝Sir    時間: 2008-6-22 00:36

好可能今次比賽會出現最多『非自願性飛機人士』出現
作者: 威利多    時間: 2008-6-22 14:00     標題: 回復 25# 的帖子

哈哈!!!一定會@@全力以赴,做到最好

歡迎光臨 香港乒乓網 (http://www.hkttf.com/) Powered by Discuz! 6.0.0