發新話題

【何文田球局】: 11月24日(星期一) 9:00-11:00pm 何文田体育館

同班長膠叔叔打,偶一為之就可以,成日係咁唔掂,邊有咁好氣呀。其實我想同Myron打多過同長膠叔叔打,因為我見佢真係不停進步中呀。最衰星期三偉裕內部賽我哋又唔同組。

星期三嘅小組裏面我都無一個有六成以上把握贏
算啦,大家出唔到線或者會係遺材賽度對到

下星期一多數唔去啦,因為星期日黃昏先打灣仔區賽,若果有得進一兩級都可能會太攰。若果一嘢俾人ko咗先再睇下何文田仲有無位報啦。

引用:
原帖由 Myron 於 2008-11-18 12:06 發表

myron都好想再同你打番盤架. 不如下次你攪球局預埋佢ar
星期三大家打好的, 一齊出線咪對度law,   不過myron都...
其實我諗過搞一個「老嫩對決」,由45歲或以上對15歲或以下;不過我唔係咁熟啲年青人,只識Myron同logtincom。

引用:
原帖由 Myron 於 2008-11-18 12:37 發表

哈哈, 可以諗諗, 你出post大把小朋友打la, 不過時間要就一就班小朋友.
難就難在要就小朋友嘅時間啦。通常唔係一早一夜的話好難訂場。

引用:
原帖由 Myron 於 2008-11-18 12:35 發表

myron禮拜日都打灣仔區賽, 不遇係大朝早, 希望可以打多一,兩埸, 唔駛咁快被人ko la.
下星期一預左你先, 可以咪黎玩下0羅.
係老就要認,打波唯有企定
噚晚打完偉裕內部賽,隻手痛到而家,今日寫出嚟啲字,好肉酸呀

噚晚打完灣仔都仲未散得,今晚好似仲有一個位,可唔可以嚟玩呀?不過可能要遲15-20分鐘先到

發新話題