發新話題

【何文田球局】: 2月9日(星期一) 9-11pm何文田體育館

Myron also + oil
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-2-3 10:39 發表
打11:30呀。輸贏都無所為啦,自己友,又55波,最緊要打得好好睇睇。liness" />
之後果場幾點呀? 我有 FRIEND 會打雙打, 不過佢打 6 點幾, 可能會過去睇
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

引用:
原帖由 Myron 於 2009-2-3 01:13 發表

兩位小朋友愈戰愈勇, 有力一戰. Alvin仔一落埸即刻勇挫乙組成, 表現驚人. Myron仔三埸單打全勝, 長膠技術又進一步, 有攻有守. 下星期對球痴組會幾好睇架
咁下星期都黎睇睇先~~不過我成日都見 Alvin 星期日係何文田練波

係呀, 精英隊~~~ 所以我應該唔夠 Alvin 打, 過兩個月先搵佢打返場先
果度有個最細既小妹妹 (我諗大約十歲度) 打得幾好, 幾好睇

我同 D 朋友都習慣果個時間 BOOK 場係何文田打波

我地打 11:00-13:00, 精英隊佢地好似打 12:00 onward

我又黎探下你地及觀戰, 不過唔打波

引用:
原帖由 Terence 於 2009-2-8 21:24 發表

好耐冇見, 早D黎吹下水ar.
應該準時到, 七點幾係屋企食埋飯就過黎

你地好似有四張台, 得九個人打, 仲要打埋雙打, 好多波打~~可惜我打唔到

引用:
原帖由 Terence 於 2009-2-9 18:31 發表

做乜打唔到呢?
今日james007應該係度既, 12人/4tables
手未好, 打一日, 要抖幾日 ~~ 等我又觀摩下準甲組 james 打波, 偷下師先

引用:
原帖由 Terence 於 2009-2-9 18:52 發表

如果郭大俠又打, 你先發覺佢的降龍十八掌巳經大成
話說上星期六郭大俠去實記挑機, 同個70人仔教綀打到難分難解, 局局deuce, 睇到我地 , 拍爛手掌...
兩次練波已經咁犀利, 練多幾次, 出年 ...
降龍十八掌 <--- 郭大俠獨門武功
實利和, 邊個教練呀? 出年佢咪又準甲組囉

引用:
原帖由 Augustmoon 於 2009-2-10 00:28 發表
恭喜 myron 同 alvin 越來越勁
Myron 仔好勁, 依家佢板拉波好穩, 起親手實到枱

發新話題