發新話題

【何文田球局】: 12月1日(星期一) 9:00-11:00pm 何文田体育館

引用:
原帖由 kwokwy 於 2008-11-25 00:14 發表
今晚又係同啲粒仔呀、長膠呀打,對腳已經唔再屬於我
你係邊個呀? 未認得你.
我打幾場波都無氣喇, 想唔認老都唔得喇.
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

may i join again?
early bird application for me too ~~
本帖最近評分記錄
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

引用:
原帖由 Myron 於 2008-11-25 10:30 發表
酒巴佬, 你終於返黎la. 昨晚比James同班uncles屈哂機, 6場雙打香哂
今次要報仇
我雙打都係香晒, 單打都係 WIN 過一場咋
對住長膠慢搓, 要有氣有力, 波熟 D 先有得贏

引用:
原帖由 Myron 於 2008-11-25 23:06 發表

打多D就習慣la. Myron仔初初都唔慣架, 而家對住D長膠, 粒仔都唔怕la
其實我都唔係好怕長膠, 我應對係上旋就抽擊, 下旋就拉, 沖不同落點, 不過依家無左 <實力>, 搓又唔夠 "UNCLES" 專心
以前中學時期 (nxn 年前), 有人打長膠, 生膠, 防弧, 基本上日日對戰

長膠:

1. 下旋球擋回來會變上旋
2. 左側旋回過來還是左側旋
3. 回過來旋轉減弱了一些
4. 回球過來無咁有力, 借力無咁易

引用:
原帖由 james007 於 2008-11-26 15:20 發表

唔打雙打 打 3 打 ar....or we can play with just wooden blades with no rubber.....haha
好似大陸訓練咁,連埋兩張枱打,年青力壯走得快 D 既應該有 SO 一 D

引用:
原帖由 Myron 於 2008-11-27 18:41 發表

Jack, 你係咪去過高禮x? River Yellow 至愛拍埋兩張檯綀魔鬼步法
無呀, 有就唔駛咁屎波喇, 你有無資料呀, 佢有無 D 幾日既 TRAINING (FRI-SUN) 呀?

推推~~仲有無人黎架~~

引用:
原帖由 Myron 於 2008-11-25 01:11 發表

Jack, 你都認老?   今日好多MA, MB組架
仲未問返, 乜叫 MA, MB 組呀?

引用:
原帖由 Myron 於 2008-11-29 00:27 發表

MA - 55 over
MB - 45-54
謝謝, 我仲以為有一組叫先進組, 包晒既 TIM

引用:
原帖由 bartender 於 2008-11-29 09:23 發表
如果獎品係budweiser beer, 另請啤酒女郎"班"獎, 我會努力d

啤酒女郎不需要身材太好的,例如趙x之/徐淑x 便可以了liness" /> thanks
有啤酒女郎, 打波既會開心 D, 你帶 D 黎喇

引用:
原帖由 bartender 於 2008-11-30 19:19 發表

老闆!咪玩啦! 有啤酒女郎我重會帶黎打兵乓波咩!
AGREED, 最多帶老婆黎打波~~ BEER GIRLS 就~~去開心

今日好似好多枱,四個人打三張枱?
尋日打波有少少拉傷腰(雖然未到 MA/MB, 畢竟老了   ),今晚唔好安排打得咁操勞喎

發新話題