發新話題

【何文田球局】: 12月15日 (星期一) 晚上9:00 - 11:00(完)

引用:
原帖由 kwokwy 於 2008-12-9 15:57 發表
一晚兩個鐘有無可能打得完?
一個人計,小組打三場3局2,出線之後又要打三場5局3,好易搞出人命!
咁你實出事喇, 有好多長膠高手, 一定拉到你無氣
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

自動報左名~~謝謝 Myron & Terrence
不過一定唔夠 Myron, 4466,  james, 木子, 等高手打 ~~ 做硬魚腩
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

引用:
原帖由 kwokwy 於 2008-12-9 17:22 發表

唯有睇下「張萬成vs何志文」場比賽激勵下自己:

http://www.hkttf.com/viewthread.php?tid=9643&highlight=%A6%F3%A7%D3%A4%E5

老人家都唔知拉咗幾多球都依然
屹立不倒
睇左喇, 佢好似每日都打 50 分鐘波, KEEP 住操架 ...
我依家手感好差, 打唔到細緻波, 會比長膠高手呃到食, 你先 "GUR" 左佢地, 等你無氣, 我先再對你

引用:
原帖由 小過童 於 2008-12-10 20:32 發表

Join.....................

今日好多野做無上來,爭D睇溜眼
你係咪住寶逹架?

引用:
原帖由 skyer 於 2008-12-14 21:05 發表
哈哈~我陪跑而已~
有我 "JIN" 底~哈

PS. 你搓長枱反手位無西過黎, 我會自己打失

謝謝 TERENCE & MYRON, 今日個個都好勁, 我要再加倍努力先追到你地既水平

引用:
原帖由 bartender 於 2008-12-16 00:20 發表

但你今日都好勁bor
都係拉波, 抽波, 失誤太多
哈哈 ~~ 今日本來好有機贏你架, 只要第三局尾, 果時我 HEAD 緊幾分, 只要自己唔攻, 你應該好難打下

原來你係神秘嘉賓, 你長膠有無打 CUT 波架?

引用:
原帖由 Myron 於 2008-12-16 01:15 發表

酒巴佬見遇罐啤啤獎品, 即刻打高幾分la. 連46都比佢打死左
結果邊二個有啤酒飲呀?

引用:
原帖由 Myron 於 2008-12-16 01:18 發表

上線冠軍 : 然仔
       亞季要下星期再戰
下線三甲 : Baetender, Uncle Chung, myron 下星期打埋佢 ( 為大啤而戰)
MYRON 未夠 "CHING", 唔飲得酒 ~~ 咁你叫佢讓下 D UNCLES 喇

引用:
原帖由 Myron 於 2008-12-16 01:26 發表

打少的力都食egg egg la. 好難讓喎. 放心la, 下線都係bartender 同uncle chung之爭,
Myron 既打法比較柔, 他現在只打下降期拉起個波, 可以再練返板上升期沖波, 能夠變速會好 DD

引用:
原帖由 bartender 於 2008-12-16 10:10 發表

都係喎句, 比條女(blue girl)加強了鬥心 ,全因terence在決勝局同我講:(你贏左呢場,呢個blue girl就係你架啦)你唔見last我又拍枱又 draw!幾認真,
原來真係有啤酒妹幫你打氣 ~~

發新話題
最近訪問的版塊