發新話題

【何文田球局】: 12月1日(星期一) 9:00-11:00pm 何文田体育館

莊!   唔該
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 Myron 於 2008-11-25 10:30 發表
酒巴佬, 你終於返黎la. 昨晚比James同班uncles屈哂機, 6場雙打香哂
今次要報仇
吓雙打我唔掂bor~~仿且james屈唔屈機都win硬啦,

係喎, 晨早報名有冇優惠呢? 什麼什麼early bird price?

如果係給james送33隻蛋比我就唔要了,多謝

我建議和james 打,大家只用長膠,

引用:
原帖由 james007 於 2008-11-26 17:41 發表

But I am quite good against 長膠 wor !!!  liness" />
建議喎日有興趣的都用長膠作主力玩番轉

引用:
原帖由 james007 於 2008-11-26 17:41 發表

But I am quite good against 長膠 wor !!!  liness" />
不怕你的長膠,只怕我呢兩星期冇打過波

另因好多uncle用橫板,如對佢地小弟要求可以用橫打

大鑊 剛醒起自己所用的只係價值$4x 的837, 質量上難與如 bamboo等高質量長膠比較, ,

我頂 ~~~~

哎呀! 近年尾公司多野做攪到冇時間打波, 有獎品都冇機會攞了

如果獎品係budweiser beer, 另請啤酒女郎"班"獎, 我會努力d

啤酒女郎不需要身材太好的,例如趙x之/徐淑x 便可以了 thanks

引用:
原帖由 jack 於 2008-11-29 23:36 發表

有啤酒女郎, 打波既會開心 D, 你帶 D 黎喇

老闆!咪玩啦! 有啤酒女郎我重會帶黎打兵乓波咩!

引用:
原帖由 david 於 2008-11-30 20:19 發表
bartender你唔帶去打波你會帶去邊?
帶去酒吧

發新話題
最近訪問的版塊