發新話題

【何文田球局】: 12月15日 (星期一) 晚上9:00 - 11:00(完)

Join Please~~

好開心見到咁樣, 証明d枱唔係用黎睇而係用黎打

引用:
原帖由 Myron 於 2008-12-9 23:07 發表

應該ok既, 每人打6場波
問題係同d uncle 打 6 場會冇命的, 我試過連打3場 已經呆了, 雖知我都係先進組別

引用:
原帖由 Myron 於 2008-12-9 23:10 發表

你又返黎哪 , 為了表揚酒巴佬之支持, 冠亞季都加送大啤la.
話時話, 係咪帶埋啤酒妺黎先
啤酒妺好貴喎, $60-$80個鐘啤酒"策脹"另計

引用:
原帖由 Myron 於 2008-12-9 23:15 發表

咁分組時編你同3個uncles一組, 醒下你先
多謝先! 話時話, 如果beer 獎品係 澳洲 的crown lager beer, 我會勁好多

小過童, 呢度有啤酒飲呀, 快d 黎玩丫

引用:
原帖由 章魚零 於 2008-12-10 00:34 發表
join 呀...請留一個位 謝謝
很久不見, 難忘你的滑板式進攻

引用:
原帖由 小過童 於 2008-12-10 20:32 發表

Join.....................

今日好多野做無上來,爭D睇溜眼
DRAW !!成功

我想20人未必可以於2小時內完成, 我建議全部3局兩勝(包括決賽),可增加冷門出現

我個friend想打, 代報名: 文田之友

今晚好好玩,多謝myron 的安排, 有幸與神秘嘉賓一戰, 雖輸2:1 ,但已覺贏了

引用:
原帖由 jack 於 2008-12-16 00:15 發表
謝謝 TERENCE & MYRON, 今日個個都好勁, 我要再加倍努力先追到你地既水平
但你今日都好勁bor

引用:
原帖由 Myron 於 2008-12-16 01:20 發表

酒巴老預支一罐大啤, 下星期輸左要賠double
好!!  下星期我帶夠兩條blue girl 預左輸

引用:
原帖由 松本然 於 2008-12-16 01:12 發表

你打得好好!!!liness" />
第三局初段自己打得好差(因冇想過會win到一局,做夢中) 唔識改變打法,上了寶貴一課,多謝

引用:
原帖由 44_66 於 2008-12-16 09:59 發表

哈哈 .... 係呀 ... 酒保哥 尋日打得好好呀 ... 不材書得心服口服 liness" />
都係喎句, 比條女(blue girl)加強了鬥心 ,全因terence在決勝局同我講:(你贏左呢場,呢個blue girl就係你架啦)你唔見last我又拍枱又 draw!幾認真,

發新話題