發新話題

【大角咀球局】: 12月7日 (星期五) 7:00-9:00pm 大角咀打波 9:30pm (Finished)

暫時請先預我只打邊爐:victory:

引用:
原帖由 輝Sir 於 2007-11-30 18:17 發表
暫時請先預我只打邊爐:victory:
當日攞到假.........預埋我打波:victory:

引用:
原帖由 Cola 於 2007-12-3 00:06 發表

Yes, Sir!
Thank you Sir ..................

引用:
原帖由 Cola 於 2007-12-3 00:10 發表
齊腳啦! :handshake 好嘢! :victory: 現只接受報名打邊爐:L
地點係咪 sure 長沙灣廣場新星?

我想得個知字;P

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2007-11-28 14:11 發表
join...... my girl friend not in hk next week.... i will very free....:victory:
古惑仔時間;P

引用:
原帖由 Cola 於 2007-12-3 00:28 發表

荔枝角麗新廣場呀, 大佬
好彩問一問啫;P

引用:
原帖由 Cola 於 2007-12-3 00:35 發表

;P ;P ;P
你果張 OUT 咗喇;P
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 martinhkc 於 2007-12-5 00:12 發表

12月7日 (星期五)
7:00-9:00pm  大角咀體育館
九龍大角咀福全街63號大角咀市政大廈5樓...table tennis room only in 5/F .....

ok???
重未識得點去:L

看地圖中:Q

引用:
原帖由 Cola 於 2007-12-7 00:23 發表
Call me or Topgun tomorrow!
你唔通想我而家 call 你咩;P

引用:
原帖由 Cola 於 2007-12-7 00:28 發表
I am fine if you want to call me now:handshake ;P
我準備去瞓;P

今晚個局比版主殺手放飛機,得番四個人打兩張檯..........攰到死:Q

引用:
原帖由 Cola 於 2007-12-7 00:38 發表
ok. See you tomorrow!
See you tomorrow night;P

引用:
原帖由 BeckhamCC 於 2007-11-28 14:55 發表
打波就ok,  但打邊爐, 我會喉痛, 今日又有D喉痛 :Q
你唔來我又小個對手.........由頭食到落尾;P

引用:
原帖由 乒乓人 於 2007-12-8 00:00 發表

我用佢部電腦上呢道, 妳話佢知唔知呢...嘻嘻..今晚佢加班, 我黎睇下, 同見下d老朋友.  
諗住唔出手, 點知輝sir~~~今晚差d waterloo.:L ..好彩我d lei網, 滴邊保持手準咋..:lol

特別鳴謝 : ken2 兄 借出 名器~  ...
死嘢你今晚著皮鞋老牛唔攻波讓我都可以講到咁:L

不過你今晚來一來又攪到好多人想單挑你多幾次:lol

引用:
原帖由 Cola 於 2007-12-8 02:01 發表

我都無機會同佢打:L
總有雞會嘅:lol

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2007-12-9 11:47 發表

我只係得掃球有d威力,計過分你就知!!!!:Q
你平時計分手緊

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2007-12-9 22:12 發表

yes...!! 好屎:'(
好邊舊屎先;P

發新話題