21 12
發新話題

【何文田球局】: 12月1日(星期一) 9:00-11:00pm 何文田体育館

【何文田球局】: 12月1日(星期一) 9:00-11:00pm 何文田体育館

[何文田球局】: 12月1日(星期一) 9:00-11:00pm
地點 : 何文田體育館
Tables : #1, #2 and #3 (3張檯)
收費 ; HK$15/位

參加者 :
1. Myron
2. Bartender
3. Jack
4. David
5.
6.
7.
8.

本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 Augustmoon 於 2008-11-25 00:09 發表
真是一波未完, 一波又起
係呀, 希望攪個固定球局, 多的人可以玩牙ma. Moon moon 下星期一黎唔黎?

拉波超轉個位

引用:
原帖由 jack 於 2008-11-25 00:20 發表

你係邊個呀? 未認得你.
我打幾場波都無氣喇, 想唔認老都唔得喇.
Jack, 你都認老?   今日好多MA, MB組架

酒巴佬, 你終於返黎la. 昨晚比James同班uncles屈哂機, 6場雙打香哂
今次要報仇

引用:
原帖由 moneytom 於 2008-11-25 01:52 發表
wa 好有效率!!!

剛剛才回到家就見到這個post.

btw ths myron's father to  manage the ball game and let us have some competition with those '"Uncle" HAHA
多謝參與. 有空再來玩過. 班uncles仲有好多絕技未出架

引用:
原帖由 jack 於 2008-11-25 22:23 發表
may i join again?
early bird application for me too ~~
歡迎再次參加.

引用:
原帖由 bartender 於 2008-11-25 19:51 發表

吓雙打我唔掂bor~~仿且james屈唔屈機都win硬啦,
今次唔同佢地打雙打. 要諗諗計

引用:
原帖由 bartender 於 2008-11-25 19:55 發表
係喎, 晨早報名有冇優惠呢? 什麼什麼early bird price?

如果係給james送33隻蛋比我就唔要了,多謝
Yes. 大渣落十次光顧, 送免費餐一份.
上次輸左好多汽水, 今次要搬D汽水俾班uncles潤喉

引用:
原帖由 jack 於 2008-11-25 22:30 發表

我雙打都係香晒, 單打都係 WIN 過一場咋
對住長膠慢搓, 要有氣有力, 波熟 D 先有得贏
打多D就習慣la. Myron仔初初都唔慣架, 而家對住D長膠, 粒仔都唔怕la

引用:
原帖由 james007 於 2008-11-26 15:20 發表

唔打雙打 打 3 打 ar....or we can play with just wooden blades with no rubber.....haha
Play with hands only.   No blade, no rubber

引用:
原帖由 hohon622 於 2008-11-26 17:08 發表
名額 4個  先來先得  滿額即止

條件  :  好波高手 即 甲 , 乙組猛人
請另開post

引用:
原帖由 james007 於 2008-11-26 17:41 發表

But I am quite good against 長膠 wor !!!  liness" />
只用長膠喎

引用:
原帖由 jack 於 2008-11-27 15:41 發表

好似大陸訓練咁,連埋兩張枱打,年青力壯走得快 D 既應該有 SO 一 D
Jack, 你係咪去過高禮x? River Yellow 至愛拍埋兩張檯綀魔鬼步法

如果冇人打, 我地拍埋三張檯打三打

引用:
原帖由 james007 於 2008-11-28 12:44 發表
my 長膠 FH attack is not bad ga wor....
see see.
呢個星期有3+2張檯, 可以打大循環喎. 對混哂, 好玩的.
冠軍 : 私人醒 2drinks
亞軍 : 1 drink (寶x力)
季,殿 : 普通drink x1

引用:
原帖由 kwokwy 於 2008-11-28 16:20 發表
咁好玩點解唔遲一個星期先搞
星期日打完乒工內部賽之後恐怕對腳會留咗喺九龍公園。
今次報名人數少左, 又book多張檯, 所以至諗下咁玩.
唔僅要la 15/12會攪個比賽, 獎品仲正, 可能有大啤
到時早的報名 (應該會以曾出席者優先)

我最愛這個獎品

小過童, 到時預埋你.

預埋我半打、不過最好系細啤 ............有少少要求仲要系藍妹

引用:
原帖由 jack 於 2008-11-29 00:10 發表

仲未問返, 乜叫 MA, MB 組呀?
MA - 55 over
MB - 45-54

引用:
原帖由 bartender 於 2008-11-29 09:23 發表
如果獎品係budweiser beer, 另請啤酒女郎"班"獎, 我會努力d

啤酒女郎不需要身材太好的,例如趙x之/徐淑x 便可以了liness" /> thanks
你係bartender, 緊識的啤酒姐姐la, 不如你請佢地黎

21 12
發新話題
最近訪問的版塊