32 12
發新話題

回歸盃 - 第五回 ( 高手雲集 )

回歸盃 - 第五回 ( 高手雲集 )

粗略看一看參賽名單似乎今次想嬴比上次更難
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

回復 1# 的帖子

同意
# Z; q* m2 ?& x; C6 j( s有好多甲組

我又買四四六六兄!!

我支持李一聞

志在參與
0 k1 ?- Q: q3 M) B3 w. Y+ r) K切磋球技

回復 7# 的帖子

你太謙虛了

引用:
原帖由 44_66 於 2008-3-27 15:39 發表   E+ K3 _/ E5 H8 J$ {7 G7 [
& M9 l/ v8 w7 x& ~
7 Z; K1 @/ o/ B' w9 `) Y  m# R
吾巧玩野 ... 防守哥 出招 .. 誰與爭鋒
$ l1 B: p' w( F+ F4 A& K8 F

! D5 d0 a: G& c四六兄你隱藏食力得咁耐應該好辛苦啦!!! 你今次一定要出蕉啦!

44_66 一向是頭頭種子, 元旦杯放水給長膠王子, 否則長膠王都要早走
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-27 17:04 發表
. X/ \  ]2 \8 n- |. r$ c8 g44_66 一向是頭頭種子, 元旦杯放水給長膠王子, 否則長膠王都要早走
" |4 P8 E# ]. R3 j/ h7 ]1 x! O3 i9 b1 V# A, T, w
四六實力未見底, 我地呢度既水平, 可能未能令佢出招!!!

引用:
原帖由 防守王 於 2008-3-27 17:12 發表
# N& m3 v& r! t4 k
& W6 J& z# Y  \
% J( S- i; j5 K1 P  h3 C& Q四六實力未見底, 我地呢度既水平, 可能未能令佢出招!!!
8 y* C) h1 k' Y# i
* E8 K8 D* f; _* G9 i8 f- O* q2 H; dTotal Agree !!
香港乒乓網

引用:
原帖由 44_66 於 2008-3-28 10:03 發表 2 d) A) h% L; s, v6 O
你兩條友 ..... 夠薑就 打場回雞杯 前奏 ..... 睇下 吾爆吾爆汝
3 O: D& s4 `$ C* b7 x( 成機厄波打   )
& U, C  y; f+ ]( p/ f$ h
" x7 A; w' Z, ^: o0 d  @出真火既四六, 我地邊夠你打丫?? 唔使打, 我認左輸先!

44_66 下次記得邊個是長膠王子 8 ~: I3 B- l/ F( Y6 C8 H+ C' X
唔好再問我
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-28 12:36 發表
8 x+ @) O. I+ i. s' G44_66 下次記得邊個是長膠王子
8 W6 x) ?& P$ r! O. l" y唔好再問我
) ~) h, |! b5 a4 y/ O& a6 @/ c! ?4 [, c/ G7 v9 J
最驚四四六六問你佢自己係邊個o者! wakakakaaaa!!8 h9 U" X" D8 X% Y9 n9 @. w5 i4 |
係wor! 長膠王子有報名咩??

引用:
原帖由 防守王 於 2008-3-28 23:16 發表 & @( e3 V3 D1 w2 t9 O
# _; Z# d9 T0 M! Z5 x8 |3 c5 L* l
& ~% L) m+ M6 q' d
最驚四四六六問你佢自己係邊個o者! wakakakaaaa!!
* E' {. ~1 `" K7 H係wor! 長膠王子有報名咩??
  x" O" f) A8 w" a, V$ Y
& s" @, q8 V. n$ l+ T/ R
7 \  x1 u1 r- W+ ]( P如果他夠月膽唔打, 我四月七日玩死他
香港乒乓網

我支持...乒之仁!!

32 12
發新話題
最近訪問的版塊