38 12
發新話題

國慶盃 - 防守王, 廠長 & 44_66 簽名會

我又要你地簽名~
% m; c+ m( x8 r1 _9 N; e+ g要排幾耐隊啊,如果因排隊而"逾時不到,宣佈棄權"有無得同貓兄求情先?

回復 21# 的帖子

講真, 呢條喬, 我幫六爺諗左好耐!! 佢一當選, 就可以四圍去出師有名! 4 F4 B/ `8 z! }( y; c

% V* o7 v) o2 R6 [你話佢到時不知幾high!!!!

引用:
原帖由 44_66 於 2008-9-30 12:17 發表
1 L8 e9 B9 L$ g" i: P% r& r0 D8 H. C" i& m4 ~* B5 v
王兄 .... 不材  都係想要  汝  個簽名 多 d   話哂汝都係依戀局歌王 ... 好有台型呀
3 J) o- v2 Q* A6 D+ f4 d7 v

( i/ b# v* e8 L5 q% E4 I9 [# {# U哈哈!! 呢野真係諗返起都笑爆咀, 歌唱比賽, 唔係睇實力, 而係睇自己好唔好彩,
! N3 o+ X2 ?8 ~+ k. b! t2 m, n: c9 |% q# F2 h( w$ x
撞正班評判鍾意邊類型既歌.
& y7 U  E: S6 z- g( w+ X% [( c' ]" v3 e( a8 A) }
打波就唔同, 六爺你出名勁! 無得頂!!!

引用:
原帖由 防守王 於 2008-9-30 12:56 發表
; ?. ?: R" r, l$ @* i4 m/ Z) Y% P- o+ p

6 |# X: q8 G) C- |' a哈哈!! 呢野真係諗返起都笑爆咀, 歌唱比賽, 唔係睇實力, 而係睇自己好唔好彩,
6 S( t- }5 L' P: D8 M- ~2 ~( a6 x) T4 t) V8 @, g. h, t9 j
' F+ i/ B: t# q# u' ^# u
# ?5 \2 n% e% ]1 @) m( x打波就唔同, 六爺你出名勁! 無得頂!!!
/ G% T/ c8 l$ L, ^/ c, K* ]2 g% h* g% K4 K9 X0 O1 `
防防~聽日加油呀!!!!!!!!^^我呢排心事重重....無咩心機同狀態.......靠你同王子喇!!!!

引用:
原帖由 防守王 於 2008-9-30 09:26 發表
$ I! s* F4 P$ o* Z5 _4 }! X% H$ p4 @. J& j5 h5 H/ N' d

i* d* }& [/ U3 s; U' U哈哈!! 呢野真係諗返起都笑爆咀, 歌唱比賽, 唔係睇實力, 而係睇自己好唔好彩,, a/ E$ B/ @5 K7 F5 v0 l
& F3 j! i+ Q! h3 D( P
+ J$ c2 c9 ?( b, o7 m/ w6 [/ k5 ^% A
打波就唔同, 六爺你出名勁! 無得頂!!!
+ S# t6 O5 m* J  O- x- k9 A0 N4 `

& c% x5 g! M; [. x1 t8 _7 h4 q" n守生球勁聲好, 係乒乓歌王!

引用:
原帖由 松本然 於 2008-9-30 14:07 發表
1 o) a) E6 Q2 Q) k4 D
9 p# f% Q# w" c" _% s防防~聽日加油呀!!!!!!!!^^我呢排心事重重....無咩心機同狀態.......靠你同王子喇!!!!
" G, g2 r2 d; @9 _6 \  W) V4 n: K4 H0 R
你早派心事重重啦, 打我就咁醒!!!!!
2 b0 f6 V4 w- ^
6 O/ `- M( i, g: }- c5 q我都係心事重重. 唔係講笑. 不過打波或者可以發洩一下掛!!

洩慾工具?!

?v=0
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

( z9 J7 A: t, _# q2 u

8 Y$ o# X6 v! a, C( S最近排隊情況
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

我可以話, 聽日狂標隊會有好多fans...........不過肯定唔係因為我......而係...........
  R9 [0 N1 m8 E$ C% M/ G: l
' I6 r; j3 y- K& m, l) s! ^
長膠王子!!!!

I am ranked #4, no one wants my autograph lu.......

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-9-30 12:29 發表 ; f! o- M8 A4 U6 R
) |1 Z5 M% r7 Q4 C7 g/ C6 U0 o6 R

) ^. @& {: b) h最近排隊情況
4 j5 q" N5 f# K( o
2 u# r9 L+ a* D7 Y0 C* }9 u) u) F& B. ]
嘩場面咁擠, 似有嘢派!

引用:
原帖由 朋友 於 2008-9-30 14:41 發表 2 j; L- ]3 K1 X% I

* P! _/ F4 O* K  ]. g: n等買書==
- J% m/ X$ ?- f: b7 G* F; K

5 C1 P3 U0 W. R書叢/書虫?!

女神 belongs to Sun of Son....

38 12
發新話題