發新話題

國慶盃 - 賽后吐真言之貓書

回復 39# 的帖子

你咁快肚餓.......小心好似發仔咁, 越黎越肥.......

回復 40# 的帖子

近期 hkttf 既比賽都差不比佢地玩晒! 我開似懷疑佢地同貓兄係咪有乜野關係?

引用:
原帖由 防守王 於 2008-10-2 10:57 發表
  x* ]: x- U) _你咁快肚餓.......小心好似發仔咁, 越黎越肥.......
' N" j) t- }8 Z& }9 n+ e* n9 X  |5 i% s
我未食早餐啊.....
3 S! ]( \9 d2 C! U- D3 M  K* ~而家都已經越來越肥啦.....

回復 44# 的帖子

呢期球壇興起肥仔熱......我地呢d肥好吃香嫁!

引用:
原帖由 防守王 於 2008-10-2 11:14 發表 0 d% l- i  a( I" E0 s
) U7 j+ @+ h2 f4 o: N
8 v! ^, v7 Y& |$ D0 ]
再係咁既話真係走唔郁啦

引用:
原帖由 44_66 於 2008-10-2 11:18 發表
+ B9 ]/ |/ A8 ]4 I! S% h
& R5 [7 d: \5 _' ^& L. F1 N
* l% @& m- S& z+ {+ ?- \吾要增肥喇 liness" />
吾都要....

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-10-2 09:49 發表
" [  q+ ]+ f! [4 C: _% }今次真是有很多不足之處. 多謝石 sir 比面出席. 下 次我一定準備多d 牛奶煻及態仔餅給你們. " W5 [# n: h+ z3 _7 J3 S
其實以你們食力, 絕對有資格入四強. 不過今次的隊伍也真太強. 很多隊都有最少兩個甲組人,
/ ?3 b  V' Q, R真是不容易打. 再次多謝乒粒仔 ...
3 |0 s  z: a9 v% N$ l" ~1 }  V' u# l% o5 K2 D
吾敢當

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-10-2 10:28 發表 * z8 P6 e7 A' \+ R, s
Sorry 昨天我們買了很多小食....有 ( I& G% ^6 P( Z" [

5 J1 R# d$ Y9 B9 g& M$ C蛋糕
- ^7 q0 E; D6 T4 T2 l3 b
8 c0 d4 }( D2 l3 S/ B6 unuts
$ i' V5 I" f+ k- K6 F仲有樂天熊仔餅.
) i2 G- D7 [9 c2 _" A" c5 t& U
& q5 C+ y5 u, |2 z真的有小食, 又真的有樂天熊仔餅.  ha ha
4 G  X: _3 J" h, ?% k+ ~
9 X7 b( z( G& A" F1 [
仲有蛋卷, 不過都俾個小朋友食曬LU

引用:
原帖由 防守王 於 2008-10-2 11:14 發表 * T1 y7 `$ B* G. s
$ e9 `$ @4 `0 m9 |- }  c! k
3 o; o/ S% L/ ]1 [, P真.....係......

引用:
原帖由 乒粒仔 於 2008-10-2 11:40 發表 9 D" i# F& Q+ \/ M7 K- Z6 e$ H
" g6 T( T+ }4 g- C) T/ A

+ [4 a- w# D' D* p+ e" I& j  A) \真.....係......
  V0 l0 t* _9 y: E% t/ U
# k4 g4 ~( _5 h. Z# n, V/ M/ o, h, I係嫁.....睇你就知啦. hahahahaa!!!!

咁的相你都有....
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 44_66 於 2008-10-2 12:30 發表
1 H# M$ J6 j5 t
' M. o' O/ e! K. ~
+ L2 S: ~  c! j, }; i/ u& ], Md 香蕉干 好好味 liness" />
! G7 p# Z% \: I: P6 K' F; O6 p! n/ c; V+ v4 V
寫緊字個女仔係邊個黎架?

果個未我的好幫手...所以我送了一盒樂天熊仔餅 給他
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-10-2 12:34 發表
7 w+ P$ r0 t5 T, q果個未我的好幫手...所以我送了一盒樂天熊仔餅 給他
我記得佢好似長頭髮..有少少朦珠眼..

發新話題
最近訪問的版塊