發新話題

【國慶盃】特別嗚謝

【國慶盃】特別嗚謝

44_66  ...... 佢辛苦過我, 跑上跑落, 無佢個比賽一定唔掂
1 v% c- a2 G& Y: W天使小姐 ...... 她最早到, 沒有任何怨言, 一直默默的幫我手
# k% O+ v9 o7 |$ GLilo...... 好彩有佢, 無佢一樣唔掂
8 Z( j( v/ r! V* i$ [% q8 z/ F) L天龍 ...... 衷心的多謝你天龍小朋
" e# p9 f& O3 ]- R2 Q# v粒仔輝 ...... 輝軍由開場幫我們, 幫到散場$ x3 H, }5 J. T( D& g  s
Borkee .....有點感動, 一打完波你即刻來幫我們, 起碼有心
- [8 u; p, D9 L8 M3 H. H" H仲有 Logtincom ......雖然無到, 但已好有心
& w6 l! L4 i4 ~! R7 p8 D0 z廠長 ....... 雖然因為某原因好遲先到, 但是都好有心
5 K7 j7 z9 D4 U+ G野田....... 因為你有人投訴....我會再開 post 講...
( L8 Q5 b0 I/ E  K, T林x鵬女朋友.... 由開場你差不多在我們背后支持我們到散場 2 u$ b5 @/ J1 T* n: p) y, P" P) B0 S

6 \, p: A8 s; F" ^7 V* A仲有所有參加我們比賽的波友仔, 歌街的工作人員, 亞姐亞哥 ....等等等
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

你冇多謝你自己喎!
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

點解我俾人投訴呀??
o( ^ (00) ^ )o

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-10-5 02:45 發表
5 y0 ]' J/ |( l3 }1 \: y! B點解我俾人投訴呀??
. q/ l* J( [- g* A: J
投訴你太靚

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-10-5 02:47 發表
- m- M: n# p3 h( n
; Z  o* q& y0 n6 h投訴你太靚
) N4 z4 ~8 u8 I
" G  i5 p# @# O* ~% A3 n/ B( m
夠啦!

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-10-5 02:54 發表 - q% n# O; F$ ], o# `9 b0 m

2 B* v' D- _2 v; S: m5 I  M3 O: X0 d5 i
夠啦!
- {$ z) t  i+ c
我都有野要投訴

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-10-5 02:55 發表
! C+ z, K5 v1 P
( b: }7 d0 L/ p% f$ x/ w) N我都有野要投訴
7 X3 g/ w; r" b- u

9 U6 |  n7 s7 |* B# ]咩事呢??

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-10-5 15:44 發表
# V" d4 C  `# P4 ?* H6 X8 \6 r6 u2 q7 o

! Y- x2 q9 j, f; P9 i) |咩事呢??
( x: {. N" U$ H" @
投訴D人剩係睇你做果場....我地果場又冇人睇
4 \4 Q* }  r: G2 ]同埋投訴MAO兄點解可以咁犀利,咁多人既比賽都可以搞得咁順暢,頭頭是道

因為有人幫我買三文治 lor
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-10-5 15:49 發表 & n5 X  U, m( }  b! a
因為有人幫我買三文治 lor
" F' s- W2 ?4 E個三文治據聞好正咁

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-10-5 15:46 發表
/ p* m+ d2 ^5 L+ B
$ b6 i: }3 S  `5 l; i投訴D人剩係睇你做果場....我地果場又冇人睇
4 N( P. |; I/ n. f) P6 ~同埋投訴MAO兄點解可以咁犀利,咁多人既比賽都可以搞得咁順暢,頭頭是道
/ B$ e3 {3 X3 \$ X

& i) s3 {* O+ N0 ^( j* r) d本身我做緊你地個場球證,
. H/ t- b' e9 J7 L. b, e7 y點知mao兄半路中途夾走我去做第二場,6 n! d( x6 w" x/ @- ?
唔關我事架!!

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-10-5 16:13 發表
, [- f& B' c& M
) _( W6 ?4 Y' V; e9 L$ p
0 C0 H9 v8 f9 ~: Z$ o# N6 R8 p本身我做緊你地個場球證,
; a8 `* M2 F( A$ P3 {點知mao兄半路中途夾走我去做第二場,
' M3 k, R4 u, M- m5 X! \* X唔關我事架!!
, n6 t; e9 c. o) E& P$ c# `6 V8 d5 H# C! a所以要投訴囉

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-10-5 16:17 發表
7 I7 V1 H/ J7 i6 q9 H7 W
. r# K# g, n( o5 D  J所以要投訴囉
) ^* G5 U( x& Q/ G
! B! f$ y5 n  U0 X

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-10-5 16:24 發表
8 S! ]6 ^( |  Q1 p4 Q& n+ O* N! e& s1 J. m& |* G8 J, E7 W

$ p, `6 L4 u' U3 l" ^3 A& J
% h  _  v1 a4 q& x* @' W4 C

發新話題
最近訪問的版塊