32 12
發新話題

回歸盃 - 第五回 ( 高手雲集 )

回歸盃 - 第五回 ( 高手雲集 )

粗略看一看參賽名單似乎今次想嬴比上次更難
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

回復 1# 的帖子

同意' [" r6 z+ q" G0 q9 \
有好多甲組

我又買四四六六兄!!

我支持李一聞

志在參與
2 p+ V/ w. n. n% I& k+ E  h5 S4 G切磋球技

回復 7# 的帖子

你太謙虛了

引用:
原帖由 44_66 於 2008-3-27 15:39 發表 / P. t+ \7 F* I' u/ [# K
3 q" C5 {$ c! w/ W. i" n# o
5 H9 [. o! F8 W# i- C3 g
吾巧玩野 ... 防守哥 出招 .. 誰與爭鋒
0 s3 i# M) \2 D) C6 N2 L" C+ H, }% t3 R% I: B
四六兄你隱藏食力得咁耐應該好辛苦啦!!! 你今次一定要出蕉啦!

44_66 一向是頭頭種子, 元旦杯放水給長膠王子, 否則長膠王都要早走
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-27 17:04 發表
1 L; }2 d# g( ?) K! W/ u44_66 一向是頭頭種子, 元旦杯放水給長膠王子, 否則長膠王都要早走
0 j# j& R9 p- g' e/ S/ Y
. ]( C; U" x( N
四六實力未見底, 我地呢度既水平, 可能未能令佢出招!!!

引用:
原帖由 防守王 於 2008-3-27 17:12 發表 . J4 x6 X# H7 Z; z1 o( u. ~
5 V' i$ \# v* l" s- P1 c2 w
9 ]7 [' e+ v8 G
四六實力未見底, 我地呢度既水平, 可能未能令佢出招!!!
! K8 ~2 S% L3 K

, k9 V8 h8 L" J6 H+ S- D+ }Total Agree !!
香港乒乓網

引用:
原帖由 44_66 於 2008-3-28 10:03 發表
7 i) C: h4 X2 n6 ^# D! \" ]你兩條友 ..... 夠薑就 打場回雞杯 前奏 ..... 睇下 吾爆吾爆汝 $ }0 e9 I! H" q' G; T' ^- P
( 成機厄波打   )
% F# ]/ t; x! v" V4 @
% X6 t  N+ x7 B7 O出真火既四六, 我地邊夠你打丫?? 唔使打, 我認左輸先!

44_66 下次記得邊個是長膠王子
/ p  ?8 X" ^" r3 _- a" b# \3 Q唔好再問我
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-28 12:36 發表 7 \( v; I  n' y. y2 E
44_66 下次記得邊個是長膠王子
% S1 f# T  t( E  p$ f唔好再問我
1 R; b) g- |$ \, |9 u9 \
# ~( o- m% I6 c* g  Z0 [最驚四四六六問你佢自己係邊個o者! wakakakaaaa!!
7 q. J0 {- V% ]. Z係wor! 長膠王子有報名咩??

引用:
原帖由 防守王 於 2008-3-28 23:16 發表
5 _2 @; j2 s8 N2 ]/ F+ p
, P6 u+ O) F  _, ]0 ^, \* e+ ?2 l$ o/ ]2 D4 P
最驚四四六六問你佢自己係邊個o者! wakakakaaaa!!# v# H( @, J6 v/ q
係wor! 長膠王子有報名咩??
/ s0 }0 ~3 a  M) |+ X

* N" E( E- g8 C4 Z2 m+ [" J, x" J, g5 e- w+ R1 k, x
如果他夠月膽唔打, 我四月七日玩死他
香港乒乓網

我支持...乒之仁!!

32 12
發新話題