發新話題

【網站問題】想問版主點解我個"徵求波友"主題被DELETE左?

本主題被作者加入到個人文集中

【網站問題】想問版主點解我個"徵求波友"主題被DELETE左?

想問版主點解我個"徵求波友"主題被DELETE左, 我"初學想搵人練波"個SUBJECT 同所有內容都冇晒................

PLS KINDLY REPLY. THANKS!

SORRY. 我而家"徵求波友"搵得返我個主題, 但唔知點解我"個人空間", CLICK "主題" O個度之前都有RECORD. NOW 冇左"徵求波友"度"初學想搵人練波"既SUBJECT> 好奇怪

PLS KINDLY CLARIFY.  THANKS!

< -- 新手中的低手
< -- 弧圈再結合慢功

alan: 之前O係"我的個人空間"入面"主題"係有我出呢個POST GA. 但係NOW 冇左. ...........................

乒乓論壇 » 徵求波友 » RE: 初學想搵人練波 (星期二, 三, 五夜晚or 星期日夜晚)都得

版主, 可唔可以麻煩你地幫我CHECK 吓WHY "我的個人空間"入面"主題", 冇左我之前POST "初學想搵人練波 (星期二, 三, 五夜晚or 星期日夜晚)都得"呢個主題既? 唔知WHY 冇左??

可能是時間太耐, 便會自動無左...
詳細情況要等 smallstar 查詢

引用:
原帖由 yanyan222 於 2011-11-1 12:08 發表
alan: 之前O係"我的個人空間"入面"主題"係有我出呢個POST GA. 但係NOW 冇左. ...........................

乒乓論壇 » 徵求波友 » RE: 初學想搵人練波 (星期二, 三, 五夜晚or 星期日夜晚)都得

版 ...
果個好似係有期限的, 唔知係一個月定係兩個月~~~~個人主題入面就無左架la~~~
< -- 新手中的低手
< -- 弧圈再結合慢功

引用:
原帖由 yanyan222 於 2011-11-1 12:08 發表

版 ...
唔好靠個人空呀,隔一段時間系統會自動clean,最好用(我的收藏)來儲存。

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2011-11-1 12:15 發表
可能是時間太耐, 便會自動無左...
詳細情況要等 smallstar 查詢
------------------------

THX (=^x^=)

引用:
原帖由 alanchan 於 2011-11-1 12:16 發表

果個好似係有期限的, 唔知係一個月定係兩個月~~~~個人主題入面就無左架la~~~
------------------------------

i see> thx alan.

引用:
原帖由 smallstar 於 2011-11-1 13:42 發表

唔好靠個人空呀,隔一段時間系統會自動,最好用(我的收藏)來儲存。
-------------------------------

thx smallstar.   明白了.

發新話題