37 12
發新話題

長膠阿叔玩o野!!!

轉板好快下哦,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
打每一球都要思考
享受每一球的變化

ncc321 二世

樣衰兼核突!
討厭輸波,但無奈已成習慣!

岩岩拜見過赤腳大師係網上既其他短片, 全部都係表演式既打法, 對手同觀眾都睇得好開心
其實當做係睇表演就得, 無需太認真, 因為都唔會係正式比賽交手架啦

引用:
原帖由 steward8steward 於 2011-5-3 22:43 發表
廣州七怪?

what are the other six?
一怪 赤腳大仙 徐偉雄 又稱 大板雄  “七怪之首”正反反長  離遠開波,唔着鞋,扣殺非常大板, 喜歡挑戰,任何人WIN佢都有¥100元獎  包括省隊
二怪 大板吳文 正反反長 怪板 板子非常大 像葵扇一樣  膠皮橫貼  板太大了竪着不夠粘 食指握柄突起 扣殺也大板 有D退役省隊唔夠佢打
三怪 烟灰缸老橡  他有一项绝技,就是使用烟灰缸打球。CCTV曾做过专题报道,王皓是他手下敗將
四怪  盧舟 正反反長 球館老板  之前是羽毛球教練 手腕力非常驚人  無論是開波 削球 可以弄出极上极下轉 要么飞街要么下網
五怪  羽毛球拍打乒乒波  手感非常好  用長柄羽毛球拍打乒乒波  削球非常轉或极無轉 之後一拍羽毛球扣殺 飞彈一樣 無乜人擋到
六怪  。。。
七怪   我冇見過

引用:
原帖由 kei 於 2011-5-3 17:39 發表
好好笑,
同埋其實佢真係好勁
發球轉,長膠怪,扣殺非常大板,省隊也食西!赤腳大仙參加多次全國業餘比賽,乜乜729南北挑戰賽,香港好多甲組我想不是他對手

引用:
原帖由 長膠進攻 於 2011-5-4 00:10 發表
轉板好快下哦,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
轉板速度是專業水平

I want to kick his ass....

佢要下躑向後一幌, 先可以郁到手部

好好睇,好有娛樂性,I like it!
但係對於比賽對手就好唔尊重.

引用:
原帖由 james007 於 2011-5-4 12:54 發表
最好鞋頭系尖的
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

引用:
原帖由 james007 於 2011-5-4 12:54 發表
莫非007就係第7怪?

I am kick ass 怪.........

Actually, i dun wanna play wif him!

動作不雅

比我呢我話知你。。。

佢一開波我就沖。  之後我再單眼開波。。。 再會口郁郁講粗口咁口淫淫咁話佢。

行下左行下右5秒後先開一個極賤格既發球。

一係就偷佢雞開一個極賤格又快既波比佢二姑媽。  
最後我可能會先找一下我pat pat 先同佢 shake hand. 手誼弟一。

遠枱好波, 但開出黎都好難起到波..因為都幾轉..正常好波會開失波..好搞笑..無動作美感可言..但win波就係win波, 吹咩..我like囉..

37 12
發新話題