23 12
發新話題

富士山下

富士山下

富士山下 李清33888

NICE
<-->
.

不用急,,,請比多些時間 7 月尾要再唱多一次吧      
打每一球都要思考
享受每一球的變化

ncc321 二世

NICE

富士山下 .

此乃長氣歌, 一定要放鬆唱, 沒有時間吞口水, 要換氣技巧, 唱順很好唱, 很易出錯, 你們也試試吧, 我要加高key唱.

d  節奏跟番貼d....第一個走我會洛假音..咁樣首歌更加發揮到個個感情..唱歌輕鬆d..不要太緊張...輕力d..

引用:
原帖由 ★呀然★ 於 2011-6-30 23:28 發表
d  節奏跟番貼d....第一個走我會洛假音..咁樣首歌更加發揮到個個感情..唱歌輕鬆d..不要太緊張...輕力d..
好評, 我數天前才聽唱比歌, 也很易上口, 多唱多聽必會更隹, 謝謝!

比人聽下的的呼吸聲,,小小冇問題   
打每一球都要思考
享受每一球的變化

ncc321 二世

引用:
原帖由 ncc321 於 2011-7-2 23:41 發表

可憐的長膠進攻,為我頂罪而入天獄.就是可喜可賀     
發生了什麼事呀 ?

引用:
原帖由 . 於 2011-6-30 23:05 發表
此乃長氣歌, 一定要放鬆唱, 沒有時間吞口水, 要換氣技巧, 唱順很好唱, 很易出錯, 你們也試試吧, 我要加高key唱.
呢首其實系好入門既長氣歌 (我不會唱歌,氣球個dlevel先算系)
留心聽多幾次你就會知道邊d系透氣位(呢首歌eason透氣透得好大聲),同埋要記好verse既歌詞

練熟d再試過啦

引用:
原帖由 儍峰 於 2011-7-3 02:44 發表

呢首其實系好入門既長氣歌 (我不會唱歌,氣球個dlevel先算系)
留心聽多幾次你就會知道邊d系透氣位(呢首歌eason透氣透得好大聲),同埋要記好verse既歌詞

練熟d再試過啦
真好論壇有那麼多喜歡唱歌聽歌的朋友給我鼓勵和好評, 我定會努力改艮我的試唱板, 好歌獻給你 !

NICE~

李清近來好像沒有聲氣     
打每一球都要思考
享受每一球的變化

ncc321 二世

引用:
原帖由 長膠進攻 於 2011-7-15 22:37 發表
李清近來好像沒有聲氣     
唱一首 Ricky Martin 的 Lovin La vida Loca 尚未錄影 很熱鬧

Woke up in New York City, in a funky cheap hotel.......... you can still see the Twin Towers before the 911

追單...............................................交貨味.....
打每一球都要思考
享受每一球的變化

ncc321 二世

引用:
原帖由 長膠進攻 於 2011-7-24 10:09 發表
追單...............................................交貨味.....
連著兩週比賽,成績也不錯, 不如你唱給我聽啦師兄

有 50 個 like 我就唱     
打每一球都要思考
享受每一球的變化

ncc321 二世

like

23 12
發新話題