發新話題

Ryu Seung Min vs Bastian Steger (Pro Tour Grand)

Ryu Seung Min vs Bastian Steger (Pro Tour Grand)

http://www.youtube.com/watch?v=d78cx5Jvrqw

KAL Cup 2010 Pro Tour Grand Final - ITTF Pro Tour , Seoul, KOR, Dec 16 - Dec 19. Men's Singles Semifinal.

柳承敏好次無左反手甘既

唔睇佢喇.. 咁渣,  球拍又貴.
學廠長打波仲好啦.!!!

Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

引用:
原帖由 乒乓人 於 2010-12-30 17:15 發表
YOU ARE LAU醒
<-->
.

引用:
原帖由 乒乓人 於 2010-12-30 17:15 發表
呢位先生好似整鬼我咁wor...

引用:
原帖由 廠長 於 2010-12-30 17:27 發表
呢位先生好似整鬼我咁wor...
矛咁0既樹...哈哈.

我見解如下:
柳承敏 反手推擋無鬼用; 廠長 爆推鬼都擋唔到!
柳承敏 正手球球都弧圈; 廠長 一早就兜板拍落去啦!  仲拉弧圈..呵呵..

Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

I like the slow motion near the end of the video.

引用:
原帖由 乒乓人 於 2010-12-30 17:28 發表

矛咁0既樹...哈哈.

我見解如下:
柳承敏 反手推擋無鬼用; 廠長 爆推鬼都擋唔到!
柳承敏 正手球球都弧圈; 廠長 一早就兜板拍落去啦!  仲拉弧圈..呵呵..
咪玩啦!我打幾多板,你就防我幾多板!你先最恐怖呀!

柳承敏真係渣左好多喎
tigerone is the strongest

發新話題