發新話題

【大角咀球局】: 12月7日 (星期五) 7:00-9:00pm 大角咀打波 9:30pm (Finished)

引用:
原帖由 BrianDD 於 2007-12-8 01:19 發表

especially johnny:kiss:
好嘢喎! 無去打波你都知:loveliness:

引用:
原帖由 香港乒乓球論壇 於 2007-12-7 21:55 發表
無得來 Tim :Q  :'(  :(
下次啦, 老細! 搞聯誼活動包喺我身上:victory:

引用:
原帖由 Cola 於 2007-12-8 01:20 發表

好嘢喎! 無去打波你都知:loveliness:
天線叫得好:D
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

引用:
原帖由 Cola 於 2007-12-8 01:22 發表

下次啦, 老細! 搞聯誼活動包喺我身上:victory:
go to k la neaxt time ha ha ha:lol
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

引用:
原帖由 BrianDD 於 2007-12-8 01:24 發表

go to k la neaxt time ha ha ha:lol
無問題:lol

咁多位兄弟, 今晚大約有$80盈餘, 下次波局我嘅! :lol 多謝捧場:handshake :victory:

引用:
原帖由 Cola 於 2007-12-8 01:35 發表
咁多位兄弟, 今晚大約有$80盈餘, 下次波局我嘅! :lol 多謝捧場:handshake :victory:
yeah:victory:
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

:handshake Friendship is more important to me!

引用:
原帖由 Cola 於 2007-12-8 01:50 發表
:handshake Friendship is more important to me!
友誼 729 is important to me 2;P
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

引用:
原帖由 乒乓人 於 2007-12-8 00:00 發表

我用佢部電腦上呢道, 妳話佢知唔知呢...嘻嘻..今晚佢加班, 我黎睇下, 同見下d老朋友.  
諗住唔出手, 點知輝sir~~~今晚差d waterloo.:L ..好彩我d lei網, 滴邊保持手準咋..:lol

特別鳴謝 : ken2 兄 借出 名器~  ...
死嘢你今晚著皮鞋老牛唔攻波讓我都可以講到咁:L

不過你今晚來一來又攪到好多人想單挑你多幾次:lol

引用:
原帖由 輝Sir 於 2007-12-8 01:59 發表

我都無機會同佢打:L

引用:
原帖由 Cola 於 2007-12-8 02:01 發表

總有雞會嘅:lol

引用:

我好好彩打同佢打咗幾板. :lol

我連板都未touch過牙今曰
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

引用:
原帖由 Augustmoon 於 2007-12-8 02:03 發表
我好好彩打同佢打咗幾板. :lol
打左幾板的話, 咁你即係手腕傷左果個啦..(都未問名就開波..)
以噚晚睇黎, 你轉打橫板好.:)

引用:

放心, 總有機會...一定等到.
(講你知, 我上次同輝sir打都差不多成年前的事喇...:lol )
講笑咋, 時間0岩我都會出席的.

引用:
原帖由 輝Sir 於 2007-12-8 01:59 發表

咪以為我著皮鞋老牛就讓波得假, 呢個裝束係我戰衣黎, 好多時計分都咁著嫁.
下次若著短衫短褲, 可能會輸俾你添呀.

你估我係 "天那" 咩, 咁想約我...哈~~~哈:loveliness:

"天那"原來話咗唔嚟! 我仲以為係你

琴晚最可惜只係同乒乓人掃球,冇打番場:Q

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2007-12-8 13:38 發表
琴晚最可惜只係同乒乓人掃球,冇打番場:Q
只係短短的掃球, 就知道你蔣彭龍的威力了..

發新話題