發新話題

【國慶盃】特別嗚謝

【國慶盃】特別嗚謝

44_66  ...... 佢辛苦過我, 跑上跑落, 無佢個比賽一定唔掂
# K7 W) W0 J& e- }% e天使小姐 ...... 她最早到, 沒有任何怨言, 一直默默的幫我手
! ^5 ?/ U+ J3 p- ], `9 |+ _Lilo...... 好彩有佢, 無佢一樣唔掂
7 d7 k, ~! b: g4 S天龍 ...... 衷心的多謝你天龍小朋8 l! c6 n: h' v$ }
粒仔輝 ...... 輝軍由開場幫我們, 幫到散場
" W& A1 t+ r) P- H5 f- |3 EBorkee .....有點感動, 一打完波你即刻來幫我們, 起碼有心2 x. y5 w, i/ F, G4 ^
仲有 Logtincom ......雖然無到, 但已好有心
: I7 x* z0 ^" t. u2 x! A+ s廠長 ....... 雖然因為某原因好遲先到, 但是都好有心  \! I8 L. V. l0 T; ^( e
野田....... 因為你有人投訴....我會再開 post 講... ; o6 m7 H+ H+ {3 T! ]8 U- C# K0 l
林x鵬女朋友.... 由開場你差不多在我們背后支持我們到散場 ' ?2 }# }# k' J. k( K4 p; ~4 F

# e+ ?3 n( o+ b& q% ~" y仲有所有參加我們比賽的波友仔, 歌街的工作人員, 亞姐亞哥 ....等等等
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

你冇多謝你自己喎!
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

點解我俾人投訴呀??
o( ^ (00) ^ )o

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-10-5 02:45 發表 ' b. {5 c  {! e" |: Z
點解我俾人投訴呀??
9 \: j" [+ |: x7 b8 {9 x1 P( r
投訴你太靚

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-10-5 02:47 發表
2 d7 _3 e  G. v1 X/ y
) ~: P% [+ j! R投訴你太靚
* f0 ]$ h8 J# s! p! ]
9 T! I! r( A) K8 n( |2 |
夠啦!

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-10-5 02:54 發表
: g1 [/ b) c# d+ ~! a0 C; ~9 H  R: P$ U
9 V3 I( S1 i6 Y& E% J- U; S* r
夠啦!
$ f* c" }, H7 v% O  R
我都有野要投訴

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-10-5 02:55 發表
' E' q; N7 N7 E( S3 X; s# `4 {3 ?$ T1 w; d( [
我都有野要投訴
% m1 t* z) L; H1 _* g  J
8 r5 v4 X7 h+ w  m
咩事呢??

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-10-5 15:44 發表 ! X4 \' I. F' T' W

* n( O3 e+ [+ y9 f. E# N9 F+ n
/ A9 Y& H6 u1 K- y咩事呢??
/ o/ l( L1 D6 I+ E  w投訴D人剩係睇你做果場....我地果場又冇人睇
; W/ D# g2 q4 W; _. k4 j/ D同埋投訴MAO兄點解可以咁犀利,咁多人既比賽都可以搞得咁順暢,頭頭是道

因為有人幫我買三文治 lor
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-10-5 15:49 發表
2 [6 f7 C' |# H7 x因為有人幫我買三文治 lor
: w) p: Z( v1 A2 `" ~
個三文治據聞好正咁

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-10-5 15:46 發表 8 O  G' D; d6 P& t

$ |8 I& N& t; C  U- X5 r/ `7 n投訴D人剩係睇你做果場....我地果場又冇人睇
- Z$ O$ u/ v- d$ u: f同埋投訴MAO兄點解可以咁犀利,咁多人既比賽都可以搞得咁順暢,頭頭是道
# Y4 _: S1 }7 r# W* @/ @4 Y1 s/ T# Y8 t8 a* v( b2 K
本身我做緊你地個場球證,  ?5 ^9 d" V+ V
點知mao兄半路中途夾走我去做第二場,7 ]( O8 M4 {( _, x# ~
唔關我事架!!

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-10-5 16:13 發表 4 m4 \8 ~; u( k2 \8 K3 e

8 X3 K( E1 s1 j1 g& n3 W0 ~. x: D% l$ I0 l
本身我做緊你地個場球證,2 x- C4 j4 p. r; a5 X% O- Q1 ~
點知mao兄半路中途夾走我去做第二場,3 K+ ~$ `5 w8 i, h
唔關我事架!!
( |7 b( _' ?* P, k& W) Z3 r所以要投訴囉

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-10-5 16:17 發表 ! r7 e2 R/ ]$ s, E: k5 I- L( A6 d
6 x0 Y' _, f) m8 ?
所以要投訴囉
; J( S/ V% o9 j. A3 |

% m5 y' D  N  b

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-10-5 16:24 發表
/ N8 D6 ~& k3 e& k: D1 q  F) F: W% p2 u

; f  \6 [2 o2 O! V& Y! q- S
( b4 J! n4 @- j: s/ a* u+ T

發新話題
最近訪問的版塊