25 12
發新話題

【國慶盃】有人投訴野田妹

【國慶盃】有人投訴野田妹

比賽打到八強左右...乒工廠 vs 俊一. 2 b  H2 r" f: f0 G7 o
當時是野田妹幫我做才判....點知三十男一名英俊球員 走到我面前投訴
% E# s7 K7 K0 R' U+ L9 V, t+ [) @7 l佢話點解人地塲比賽有個咁索的球証.....0 L) N' R2 W, ~0 r

7 T  `# [+ r+ {! ]' j& o( [( ~我當堂唔識答 0 O: U+ ^/ U( u6 P1 S" y
如果你是我, 你會點回應呢
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

時也命也.....

建議拍賣裁判,以幫補論壇經費。

引用:
原帖由 tommy 於 2009-10-4 19:25 發表 & w) p4 p$ z: h7 J
建議拍賣裁判,以幫補論壇經費。
4 u6 C# J/ F3 S* l

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-10-4 18:54 發表
9 B. m1 E- v4 k, u/ u時也命也.....
* u5 k  ]( R' n; ?仲有「運也」......
※※§§§§§§▽▼▼▼▼▼□◇◆◆

引用:
原帖由 44_66 於 2009-10-4 19:33 發表
  O6 z# _5 z5 t# N( E. D. s$ F5 b! v$ X2 n+ P" l0 R: b
9 I8 j; Z) h3 o$ T8 C( f. o
吾係掛 , 不材都有份做 裁判 , 冇人 bid 會好 hurt 喎
# w/ ^: D. L  r- I+ p( u冇人 bid 就要繳費做,無得縮沙。問你4未!!

鬼叫乒工廠多靚仔, 唔恨得咁多, 自己檢討吓啦.

我大部份球員都會投訴野田,因邊有心機打波吖!(因為掛住睇佢)
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

引用:
原帖由 borkee 於 2009-10-4 20:58 發表 . ]4 ?3 h# u# U. @# b/ o( V
我大部份球員都會投訴野田,因邊有心機打波吖!(因為掛住睇佢)
$ ~! o; @$ Y( i  H咁唔通乒工廠班靚仔掛住睇佢 , 所以...................

哈哈...你答佢幻覺黎仲好啦~
哈哈`^^...我要創造奇跡~

可惜野田妹得一個,同一時間只可以做一場......2 E5 R8 m* c, A( o
一係mao兄下次八強、四強,逐場逐場開,咁就唔駛驚手掌係肉,手背又係肉la 4 ~) Z6 a" v7 _& p' }- O
+ V* H: X8 v4 e
但我要分番佣喎

我怕 d 觀察看人唔看波
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-10-4 23:42 發表 ! X/ G' y: S2 c& h, h2 m
我怕 d 觀察看人唔看波
. Y; w- w4 n( M佢地唔會既

引用:
原帖由 軒仔 於 2009-10-4 18:50 發表 & \" L5 d2 s# z9 N* }
我會話,人地索關你咩事,你專心打你既波,你輸左就真係抵你死啦
. @7 k/ b9 p( y3 W6 F/ N

4 n4 L, d0 Y5 I% m& _但我諗個個人應該唔係打緊...
o( ^ (00) ^ )o

引用:
原帖由 tommy 於 2009-10-4 19:25 發表
; N; s' N) ]0 [4 x建議拍賣裁判,以幫補論壇經費。
7 ~5 _* K, }( ~8 K9 W, ?$ ^9 F3 L. r; l" X: i* W
我唔賣身架!!

引用:
原帖由 44_66 於 2009-10-4 19:33 發表 0 e/ s# F$ g) H! J6 Y8 Y' t5 L. k* R
7 W( F; P9 X6 z8 f  \4 w' ]
6 \) g- S$ ]: L: [( w$ O
吾係掛 , 不材都有份做 裁判 , 冇人 bid 會好 hurt 喎
* D: D2 l, u  D4 x; _9 ^: R
' P% P6 q2 M1 [" F咁你要檢討下啦!

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-10-5 02:49 發表
) L' x8 Y. `* Q( e/ z6 m2 ?3 a" Z5 _4 V. n, h: P3 o8 _

' D. U) @  _* f+ G但我諗個個人應該唔係打緊...
; M8 q5 S2 ~/ |8 ]軒仔就可能會打打下分心

25 12
發新話題
最近訪問的版塊