40 12
發新話題

回歸盃 - 第二回 ( 特別嗚謝 )

回歸盃 - 第二回 ( 特別嗚謝 )

多謝乒工廠, 今次出力相助我們一同攪今次比賽.  Gary_Cheung 辛苦你啦
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

希望今次試驗合作成功

多謝兩位比機會我盡一點綿力

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-3-23 00:55 發表 4 D7 a1 Y  l( K; |7 h  ~
多謝兩位比機會我盡一點綿力
5 J* h+ q2 q0 q. t- N' _- L; C& {有心出心,有$出$,兩樣都無就出賣

引用:
原帖由 輝Sir 於 2008-3-23 01:07 發表 4 A& V1 J5 p1 Q% J) q- N8 C

) p5 _5 O2 Y- D) h有心出心,有$出$,兩樣都無就出賣
: `5 }6 d9 ]7 W) Q1 Y1 N9 K0 D( Z; b9 O. L  f! b

) x4 t- l. R3 G+ U: c2 I9 R4 a% M2 d7 Z7 b& T  R# M
我做人有底線的

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-3-23 01:09 發表
6 P7 U7 u0 C  g/ `& X; z0 |9 E4 p$ q+ X% F( R

0 ~5 Y2 Y) x) l( |/ V/ o7 @3 v. E" \" ^" G$ `1 C) N! U" R& j5 M

: z. l" |" E/ E9 u. ]+ Z我做人有底線的
! `2 s8 q3 I# C3 ^9 `條線咩色先

我無 interested....輝 sir...你要啦...我論壇歡迎任何性取向的人
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-23 01:12 發表 3 p5 f4 Q& _' }1 e
我無 interested....輝 sir...你要啦...我論壇歡迎任何性取向的人
1 Z1 f* p0 E7 k( S  m5 G- p
咁我一向都無歧視佢喎

引用:
原帖由 輝Sir 於 2008-3-23 01:13 發表
1 r; R- G# B# }' y1 T& a9 U/ b$ ?: a% y( Y& O- t1 ^
咁我一向都無歧視佢喎
- T5 h/ j# Y7 b2 T& I
# o4 {) z( n& A% d# I

$ g( p0 b8 |) m) [我夠無歧視你玩d咁野啦!! 衰公

你們兩個...... ...總知你們唔好騷擾其它會員
香港乒乓網

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-3-23 01:21 發表
8 t+ E; p  k- B- h- T& `( b9 S4 f$ y  H; Q+ r( S' l% R+ x, W1 E

" F3 [2 n9 `: Q4 ~. t2 k5 B/ U2 ]& g0 M
我夠無歧視你玩d咁野啦!! 衰公
( `5 G- {) i2 s4 d( \
咁多人玩你唔通你全部歧視晒佢咩

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-23 01:33 發表
6 }$ L' h0 f. f8 X! Q% I. A你們兩個...... ...總知你們唔好騷擾其它會員
) f, D1 J4 {6 a你上次我都無話你騷擾喇

引用:
原帖由 輝Sir 於 2008-3-23 01:34 發表 : g" a6 M; ~* S# w

" K1 J8 q5 i  k& c, J你上次我都無話你騷擾喇
7 V' a: u4 C- `7 R& D8 [* M( O3 M" h/ \4 z
衰貓外表的確斯文,奈何................................

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-3-23 01:42 發表
2 l4 Y; z- q) q# N* o* A  ]6 g# E; I0 I1 D
/ w/ \- E, l: b6 W& b1 I
/ r" K* |$ Y0 K" f5 D- v衰貓外表的確斯文,奈何................................
+ o+ Q/ a+ a# G( {) N! s* VC9

以前的騷擾主要是說噪音; 現在的會令人聯想到... ...

Thank you 有心人

得到回歸杯首位贊助人捐出$500 作為大會經費之用,本人謹代表全乒工廠同人向神秘人說聲道謝,捐款雖不多,但心意大家都會感受到,我地一定全力搞好呢個賽事!!!!

我覺得好多 la...多謝 神秘人
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-4-2 11:55 發表 + s: }" h0 h0 B; n" i
我覺得好多 la...多謝 神秘人
5 h- \  h2 j, A7 v. a
% c3 e, k+ g, ~. t3 C  R% `: V' R
我諗梗點答謝佢

你可以送個香吻比 佢.....
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-4-2 12:02 發表 6 h9 q/ u: X1 f/ r1 K7 [. i
你可以送個香吻比 佢.....
* S1 i4 A* E3 M8 w/ h
3 K+ u7 Z% f4 l/ a+ p

0 Z- }- l2 X- D  _/ a; U咁你代表啦!! 你係喳fit人!!!!!!!

40 12
發新話題
最近訪問的版塊