56 123
發新話題

回歸盃 - 第廿五回 (最后倒數)

回歸盃 - 第廿五回 (最后倒數)

還有不足 36 小時便進行我們最大型的比賽.+ b( N# _& q7 M( Y3 [/ b" d9 D+ M  p
我有好大壓力, 雖然無比賽, 但搞到咁大都是第一次.
1 z0 b0 X* c# K2 R! C5 z上次元旦杯才8張枱 64人.  今次是 16強枱同時比賽.' |. e2 K9 O& G1 {4 @6 O5 j
而 9:00-10:00am , 我們更 book了 25張枱.
- D( d* t% a+ _如果不是免費 book 場, 我們會儘可能book 晒 26張枱 - u+ x$ T  W7 h6 [5 s: K0 l
  |7 }, {. k$ y9 g7 m+ ]7 w* X
你們呢....準備好未 ??4 O+ A5 ]' z7 ^/ q8 S1 M$ y
今次實力好多都好接近, 真是好難估. 1 U# p3 {0 \/ _4 V
所以唔估, 專心攪好
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

support

jlamlam 你有 support 我, 我便放心啦....果日我會等你打到累一累, 然后找你私片
香港乒乓網

重有我! j" ~# G, r1 V- K

我為左你呢個比賽,又換板同膠,咁你話有幾重視

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-6-29 23:24 發表 3 \: T& V' L) h: z4 z+ M
jlamlam 你有 support 我, 我便放心啦....果日我會等你打到累一累, 然后找你私片
: p  q$ ^# ^$ V
6 n& K7 G! g" z9 a3 B$ V0 P* N0 l
welcome but i alway lose in first round

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-6-29 23:31 發表 2 X. l0 X, k, n5 ?& ~0 T
我為左你呢個比賽,又換板同膠,咁你話有幾重視
/ _2 C$ L& n2 ~- I. j$ X
/ o" j2 p( R. K5 ^' K" I! s
咁我唯有叫 jlamlam....lam 下你
% o8 k4 S/ ]" e- R你果組有咁正的人陪你打....你死都願 la
香港乒乓網

引用:
原帖由 jlamlam 於 2008-6-29 23:35 發表
9 ^9 S6 Z! I. e2 z% ^
/ k0 N% M5 z& O
. i# G8 N5 H  J9 h: Hwelcome but i alway lose in first round
$ {' V$ H$ k" J' W5 T) K: k0 m
6 G5 Q0 K$ ?" e- C) ]( e0 L- ?
一局 六分四
香港乒乓網

maybe 3分2

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-6-29 23:36 發表 ' w# v4 Z( E, q# }

! S. I  D  \; d! r% A
6 F: D- r3 d4 D0 _* Z( p6 P一局 六分四
  \; j/ a2 D* |8 L! o9 n; j( E- K
u still owe me 2 points

一分過
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-6-29 23:44 發表
) R, L6 i( B+ d9 |. {, G一分過
+ L  V0 o9 ?3 e" T

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-6-29 23:44 發表
2 N. `$ v4 Y/ {) h1 B) U一分過
練滴死
沙田友∼得閑搵我打波

Support

好緊張好緊張

滴死我強
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-6-29 23:50 發表
6 q3 ]; E( A& e3 C滴死我強
0 k4 f! r9 |' ~" b1 R" X1 ]# A; q
i must lose again

希望賽事那天天氣好, 及過程順利!

引用:
原帖由 feideepking 於 2008-6-29 23:59 發表 # V" Z" j8 l8 y6 g. y( Y  K
希望賽事那天天氣好, 及過程順利!liness" />
; f, {  f. v6 U" X  u( `# t
8 Q# {2 A7 O" V! E6 m3 @
our venue is indoor

24小時la!!

56 123
發新話題