34 12
發新話題

回歸盃 - 君子之戰 (轉貼自小過童)

回歸盃 - 君子之戰 (轉貼自小過童)

冠軍戰是一場皇者之戰 、君子之戰.................
# S3 q% K7 o! r8 \- g
/ s4 _- \+ t# Q1 O1 h  x- N9 z1 c皇子與一文要進入第五局之死亡對壘 ,戰火進至 7 : 4 之時,各人還淘醉兩人之靈巧球技,
/ F( J/ N7 U& P8 }9 d4 o3 T
8 [) J) h- v3 L' b2 v皇子一招 ( 波音式 ) 擦邊............當時連裁判都睇唔到,分牌已顯示為 8 : 4 ,但一文立即示7 T: R$ H  M0 q3 P

% s8 T9 o# d; \8 x+ e意裁判那球是正球 ( 擦邊 ) ,充份表現出體育精神及個人球品 ,即時贏得全場掌聲 。
5 e3 \  u9 X$ U- ~4 P! B
; Y- H' X, j! Y結果 ( 李一聞 ) 成為實至名歸的.....................冠軍; o1 B4 R  |2 m+ i6 L

" j( ^+ A$ c# ^& x' ^+ `恭喜............恭喜
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

果球我都看不到滴死......去到第五局尾塲, 還可以咁有球品, 一聞我們敬佩你.
' B  |, Q) Y8 `. w2 w+ P5 W/ T4 s% b希望其它小朋友也可以學到好波又好品
香港乒乓網

贏波要贏得正大光明,令人心服口服
- t7 O3 ^1 x. D3 X; k2 Y3 Y不是靠傍門左道。
9 V+ W+ t6 \8 P8 `# M一聞兄好野

打波的人, 很多都會這樣. 但換著是我, 一定不會!!

唔通瑤瑤當時去搵周公

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-7-2 13:37 發表
8 |  p8 g* j( f" {唔通瑤瑤當時去搵周公
& C( b( j5 U+ A- V0 i4 Q/ w, A% _4 w

3 ]* B5 U, l  P1 N& o佢有 d 緊張 , (如果唔係你坐喺對面 , 佢一定睇到擦邊 )
明白什麼都總有限期

我都叫左瑋仔坐開 d.
香港乒乓網

又關我事

呢兩個球手可話係今次比賽的 "典範".  
; {* r) v& \5 k/ g3 I從場內場外, 勝負得失, 人前人後, 都是值得稱許.
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

沒留意有這'球賽申報擦邊外傳'添! . Yat有品德!

一個字

其實好多人都睇唔倒
- N1 b* D" S0 u" I佢球品好好" k6 X7 K* c4 s* s
場波亦都好好睇

引用:
原帖由 charmway 於 2008-7-2 13:19 發表 - M: ?! g  L0 I; G# V. _
一個字
# _+ }. s0 [" W6 f7 s% v* K! i
; m6 H  q: ~( ^% H# S& R! h+ C) N+ t) g! G& e
一個咩嘢字?!

引用:
原帖由 aa5436 於 2008-7-2 17:24 發表 2 f, \7 y4 Q/ m2 T' D
其實好多人都睇唔倒
0 A+ N! D/ Y  d7 \) V$ A/ O$ b佢球品好好. t7 |, L2 s2 J; X" X
場波亦都好好睇liness" />
' i7 Z0 z( W! H; o) E

4 F$ g% U$ Y4 [+ }9 O2 @4 `3 Q0 B0 K相信您睇到!

引用:
原帖由 一燈大師 於 2008-7-2 13:41 發表
/ r- o+ s# M$ U' }8 Y: X/ X/ w2 ]- k
- U$ D7 j. _, Q; K
佢有 d 緊張 , (如果唔係你坐喺對面 , 佢一定睇到擦邊 )
: l+ ~8 `& A& g  b8 T& h
4 Q/ B1 E5 n( Q3 `% E+ \: e# Z甲組比賽呀..我真正都未做過甲組比賽......係緊張 d 啦.....請見諒

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-7-4 11:50 發表 2 Z* V  r  G2 V: k3 V
  W4 }, T5 L7 b5 y7 e* {' ?
# I# P) c; F+ k9 o: T& D% t" y8 P
甲組比賽呀..我真正都未做過甲組比賽......係緊張 d 啦.....請見諒   
2 T4 {* i- n  D. ]

. x5 c; u; f$ G4 }, H今次到我la , 甲組第一塲就同長膠王子打呀 , 我可唔可以要求妳做呢塲波 ge 裁判架
明白什麼都總有限期

引用:
原帖由 一燈大師 於 2008-7-4 08:23 發表
( }; P5 g- U% i" ^
( [7 v0 f  r: \* O8 L* Y$ n8 _. ]: U/ f
今次到我la , 甲組第一塲就同長膠王子打呀 , 我可唔可以要求妳做呢塲波 ge 裁判架liness" />liness" />
% ]4 q! J/ d' a; @
  O0 u( I2 m8 u& w6 z) e  X( A
8 D: t; G% r7 q8 W! K
原來可以特別淚邀請球判o架!
' |6 n* h& K- C' P% h. v1 u3 N- z4 t1 Y+ g6 O: }/ \: D2 P1 t4 @4 M

引用:
原帖由 一燈大師 於 2008-7-4 11:53 發表 ) _/ }; Q! r- G3 Z% u
# ]; c' C# u0 ?! {8 P! R5 o
4 K' J) {) e5 c0 u# D" n/ W) b. p3 c3 E
今次到我la , 甲組第一塲就同長膠王子打呀 , 我可唔可以要求妳做呢塲波 ge 裁判架
: \3 T5 H) F" B) L4 d, \  i4 s  |2 j7 A( p; K( G3 x  f
果日我係要做呀..不過無咁早...出線先見面啦

34 12
發新話題