發新話題

【官涌球局】: 1月30日 (星期三) 8:00-10:00pm 官涌體育館( 完)

我好專一...唔會隨便與其它人塔.....:D

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-1-30 12:02 發表
我好專一...唔會隨便與其它人塔.....:D
我對貓有敏感:lol

我對咖哩都有

引用:
原帖由 Augustmoon 於 2008-1-29 23:52 發表
改同 " 貓諾組" 打氣. :loveliness:
好warm呀, 有人打氣
打波唔駛勁, 但係最緊要 "型" !!!

引用:
原帖由 諾沃克 於 2008-1-30 13:13 發表

好warm呀, 有人打氣
我都會同你打氣...

今晚有無人早d 到食飯 ?

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-1-30 13:45 發表
今晚有無人早d 到食飯 ?
有!!! 但我地唔食貓飯喎!!!!!!!!!!!!:o

貓無飯...只有面 :lol

今人  headache...但都會來......

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-1-30 13:49 發表
今人  headache...但都會來......
保重呀!!! 老友!!!!!!!!!!:lol

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-1-30 13:48 發表
貓無飯...只有面 :lol
等我整個咖喱貓飯你嘆好冇????;P

我死之前都會拉埋你

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-1-30 14:09 發表
我死之前都會拉埋你
你未拉我我都煮0左你,衰貓:P

really become to Sick Mao.......i go to see doctor now...maybe come later.....

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-1-30 14:47 發表
really become to Sick Mao.......i go to see doctor now...maybe come later.....
真係唔舒服..不要勉強...休息休息 !!

RAY 可能返唔切落嚟.....................

咁多人唔黎得...睇黎係我落場既時候啦...
哎呀...早知我帶定衫.............:Q

到時再part 過其他人啦

引用:
原帖由 瑤瑤 於 30-1-2008 15:14 發表
咁多人唔黎得...睇黎係我落場既時候啦...
哎呀...早知我帶定衫.............:Q
平時你都唔帶架啦

發新話題