發新話題

回歸盃 - 第十五回 ( 誰會走線 )

我不會走線

其實咁多組.組組都咁勁,邊有得咁易走線,你走時人地又可能走.呢d野講緣份

比心機打好每場比賽好過啦 , 走唔走線係個人ge事 , 有 d 嘢會係天意 , 以為輸ge可能會win , 以為會win梗ge偏偏又會輸咗 , 無謂諗咁多, 最緊要玩得開心 。
$ {0 v, t) y! B3 m2 o/ k- J% ?係呢祝 mao 兄搞這個比賽搞得成功 , 希望第日成為香港乒乓網ge 一哥 , (可能上市潻 )
明白什麼都總有限期

自知死路一條, 我一定會走去會大師的...希望可以上天國..哈哈 ' z& C; {8 K- _% ]
7 Q8 W. q6 _: F
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

[quote]原帖由 一燈大師 於 2008-6-21 12:50 發表 & X1 p3 [7 a( S3 T  @# C+ Q1 z
比心機打好每場比賽好過啦 , 走唔走線係個人ge事 , 有 d
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-6-21 12:54 發表
* [7 O8 d; p: L! z3 ^4 k自知死路一條, 我一定會走去會大師的...希望可以上天國..哈哈
. V& [8 [  |* p# o8 Q* z% N# O: [/ w! q  X3 A1 C
你唔好咁講 , 我都好耐冇見你, 幾時來我地球會打波呀!
明白什麼都總有限期

引用:
原帖由 一燈大師 於 2008-6-21 13:02 發表 . T! }+ N" \& p1 P. L, B5 f) [

/ C8 p, f+ c3 s# K
" `& h  o0 S3 J你唔好咁講 , 我都好耐冇見你, 幾時來我地球會打波呀!
8 W, e( }* d( h2 X真係好耐好耐無上去.  都有兩三年喇.  以前我住西灣河. 依家屯門..
' P6 s; T' P* R7 m* w近排成日聽到你地星期二/四的球局, 有時我都帶左板, 諗住收工(九龍灣)就順便去..
/ L1 y( ?8 u; F$ o2 T
! l1 L0 \) O+ k7 b等我呀...我一定會再上黎嫁..好快

我想問下有冇對賽表????

放便走線

引用:
原帖由 jlamlam 於 21-6-2008 09:21 AM 發表 . F3 G  D; O4 T& R0 T# [3 j
maybe vs 瑋仔 again
, p- F4 R0 }  A. E2 W你最近先ko我3:0# N1 K5 R& u/ h  t9 h
你唔洗怕啦

引用:
原帖由 44_66 於 21-6-2008 01:35 PM 發表
5 O# a- ^' W2 v4 W
. K! W4 m' S9 N( o! y8 v. x
4 o) k5 P% F9 [0 R6 k* Y( f靚靚咀 貢堅
3 C( I( v4 J4 O! }% V係呀,因為我最近玩緊器材
' y, o; D3 R" O7 u, E9 ~2 A準備7/1

引用:
原帖由 44_66 於 21-6-2008 01:39 PM 發表
; v& t9 C9 o* |/ h1 m5 c% l: k3 p3 Y/ _4 V. u2 ?+ @& N0 \
5 r6 t- `% E, G" N& Q) @3 Q
噢 ...... 渣油呀 瑋哥
- m; G$ b* n$ e8 {
星期二,食龍大典你來唔來呀

引用:
原帖由 44_66 於 21-6-2008 01:48 PM 發表 ; G* c, d6 j  a
( B# X  \2 O" n8 I8 n; j

# R7 N6 D" a2 a2 i& [問問老實爺酸
" K/ m7 U/ z) a! ]有心一定來到

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-6-21 04:20 發表
8 }5 Z$ Z/ V1 S, n* |9 S+ O; S* P1 o/ O) t" j& ^/ U2 \* S
到時先算啦,今日先同大c一齊去買新板,仲要慢慢試
- v* ]) D! q# V- L3 s! h7 N好似好難為,咁難為就唔好做啦!

引用:
原帖由 carfielddog 於 21-6-2008 07:24 PM 發表
( ^9 @3 \0 m! T7 C' p, h3 E& q' q
% C$ W# I- D/ r+ |9 T好似好難為,咁難為就唔好做啦!
. H8 p; U, M$ t! B' r( U( C今日同off+試過塊板,超好打

瑋仔好可能走下下下線....因為掛住拿電話, 波都唔"色"開
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

我諗當日最精彩一定是
7 i. F+ _/ U3 P- D3 \6 N2 T5 u, h  x8 p+ n8 q4 V7 f  ?, `
瑋仔 vs Kiu Bo Bo9 {' g4 p2 W. S2 P4 Z5 R
& v; c0 E# M) v! |7 l0 T- Y6 n
兩大美男子在兩位靚女面前決鬥
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

發新話題
最近訪問的版塊