38 12
發新話題

國慶盃 - 防守王, 廠長 & 44_66 簽名會

我又要你地簽名~
+ z4 c" V/ m$ b- o9 \9 i要排幾耐隊啊,如果因排隊而"逾時不到,宣佈棄權"有無得同貓兄求情先?

回復 21# 的帖子

講真, 呢條喬, 我幫六爺諗左好耐!! 佢一當選, 就可以四圍去出師有名! , M$ Y& @3 X: y* X& Z

* L, f) b: E" Z7 |7 m3 z: `& p3 \你話佢到時不知幾high!!!!

引用:
原帖由 44_66 於 2008-9-30 12:17 發表
, u' B5 H% g, P! o6 p0 Y, a  w, D3 X. h! J3 J0 S5 J& l7 F
王兄 .... 不材  都係想要  汝  個簽名 多 d   話哂汝都係依戀局歌王 ... 好有台型呀
; c  |0 _# G) M  K2 G3 J

8 S- t" b5 R! }* }# E; j6 a哈哈!! 呢野真係諗返起都笑爆咀, 歌唱比賽, 唔係睇實力, 而係睇自己好唔好彩,1 ]0 A% N2 s# l& \
, {" t6 i6 j5 X4 B, M
撞正班評判鍾意邊類型既歌. + w/ Y  `/ k7 Z$ @* v' T- b

( U/ u7 D) H& y$ C$ H. f打波就唔同, 六爺你出名勁! 無得頂!!!

引用:
原帖由 防守王 於 2008-9-30 12:56 發表 ( \, Z: @' p/ q% W. A3 s5 A

: v9 m& ^) V4 [5 q: k7 @  ^
6 c1 h8 @* q0 y* @哈哈!! 呢野真係諗返起都笑爆咀, 歌唱比賽, 唔係睇實力, 而係睇自己好唔好彩,5 C0 l; ]5 G1 m( x8 l0 ?+ u$ n+ _7 ?- t
6 L0 _+ n7 H  }/ H# i2 _
撞正班評判鍾意邊類型既歌. ' O5 X: E( h0 m) |% Z0 j

# P/ H. R5 Z* v) N! R2 k2 [! e打波就唔同, 六爺你出名勁! 無得頂!!!
- ^" e3 Z) h( q
" `8 ]1 {2 R8 ]5 F* g防防~聽日加油呀!!!!!!!!^^我呢排心事重重....無咩心機同狀態.......靠你同王子喇!!!!

引用:
原帖由 防守王 於 2008-9-30 09:26 發表
5 I# t( b/ A4 w& m! ]- P$ h/ Z, S6 e: n* G+ z' |
! V( {2 B5 y+ t) }) ?! M" t
哈哈!! 呢野真係諗返起都笑爆咀, 歌唱比賽, 唔係睇實力, 而係睇自己好唔好彩,
, w1 y! h0 R6 ^
" O- q5 z7 R, _: a撞正班評判鍾意邊類型既歌.
6 ^0 d& I5 a# e" P
! ?' }0 @! S5 h$ f打波就唔同, 六爺你出名勁! 無得頂!!!
- u3 z* Z! {' c; g; r

1 \9 T% q$ ?0 W3 I5 _# m$ P守生球勁聲好, 係乒乓歌王!

引用:
原帖由 松本然 於 2008-9-30 14:07 發表 ! O& i& J( ~5 w2 a- J& \$ h
) `7 o6 `3 X2 k
防防~聽日加油呀!!!!!!!!^^我呢排心事重重....無咩心機同狀態.......靠你同王子喇!!!!
( k0 a  O" `7 ~/ O. t, t
- m; p. Z* |. Y* Z, T5 _
你早派心事重重啦, 打我就咁醒!!!!! 5 J7 V, t: `4 m5 ?6 S1 K8 M3 T1 G

& ^% Z1 X- l+ d6 B我都係心事重重. 唔係講笑. 不過打波或者可以發洩一下掛!!

洩慾工具?!

?v=0
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

+ ]2 z! j4 j, y9 \$ |$ D  x
% J# F3 X9 h- {8 }- h+ a! E
最近排隊情況
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

我可以話, 聽日狂標隊會有好多fans...........不過肯定唔係因為我......而係...........1 A6 o2 ~; n/ F; _6 o, ?
/ T/ [3 Y% W1 K0 k& ]
長膠王子!!!!

I am ranked #4, no one wants my autograph lu.......

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-9-30 12:29 發表 $ U# W3 G5 j- O3 U) S/ i; Y# n
: ~/ R7 v" h* f9 ^0 j/ J
4 J$ m; ^8 x0 H  A4 X- P+ F  N
最近排隊情況
+ y5 T3 b* g3 X% A
. E' r, c6 I0 |; J. ?5 d- c
9 E8 a  ]3 n3 l: `3 I- L嘩場面咁擠, 似有嘢派!

引用:
原帖由 朋友 於 2008-9-30 14:41 發表
  |* ~4 n0 _; ?( a- m) C
; b( @8 a% X  S% i! {6 b0 H5 y等買書==
) f7 o1 v$ @' R7 x0 k6 s0 K! z$ B' Y! X4 O$ T
書叢/書虫?!

女神 belongs to Sun of Son....

38 12
發新話題
最近訪問的版塊