發新話題

回歸盃 - 第廿二回 (甲乙丙丁)

回復 3# 的帖子

咩你叫鄧可仁

引用:
原帖由 牙浩 於 2008-6-24 21:08 發表
4 w. n5 n8 g, i; o) d咩你叫鄧可仁
: E/ t5 K5 }* M; z' T; E+ G如果我叫鄧可仁4 j: F+ t3 }3 ^$ B* B
你咪叫流星願

回復 13# 的帖子

哈哈!!咁我有無甲組技術??

乒之仁xd

引用:
原帖由 牙浩 於 2008-6-24 21:12 發表
; ?% k7 Q' Q! z# K; Y哈哈!!咁我有無甲組技術??liness" />
# a( Z0 N" E4 M$ P
有掛

牙浩也是乙組排名

引用:
原帖由 牙浩 於 2008-6-24 21:13 發表
. m1 G1 q6 r* k- T8 [乒之仁xd
+ S- n# @) O% }/ @$ d" T7 o
咪誇大

仁仁應該是丙 ...不過過兩年一定甲甲
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

回復 10# 的帖子

我今年一定要打好D!!!上甲組

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-6-24 21:22 發表 # u% q3 k& X* P$ _  _" x3 j
仁仁應該是丙 ...不過過兩年一定甲甲
: y# I8 u" ^5 F8 e7 T$ F/ r希望啦

回復 12# 的帖子

一定會啦!!!xd
" Q5 D4 _9 K( m5 W1 Z" b我支持你

回復 18# 的帖子

唉!!!吾好提啦!!!我低分牙~宜家....

回復 12# 的帖子

哈哈!!!彼此彼此啦@@
. e" `) N0 h7 s; j學你成日講個句"ok la"

引用:
原帖由 牙浩 於 2008-6-24 21:33 發表 ; Y8 `9 D  W3 h" T+ w2 L: c! c4 F
7 \( R* a+ Q( U$ O4 C4 X; t, E學你成日講個句"ok la"
5 z! S( l3 `; ?* Q/ m+ E: o2 R今次唔係ok
3 z7 q6 t% s# @5 s* ]係well done

哈哈!!!教多你一個字"excellent"liness" />
# c% [! E8 d' w3 s) C% P4 C# }; H/ z0 B, e

回復 15# 的帖子

你寸錯了

回復 19# 的帖子

267分喔

回復 16# 的帖子

下!!係咩??有咩??

引用:
原帖由 牙浩 於 2008-6-24 21:33 發表 + q" ]; ]( q0 V  {9 \
" H1 w5 j. S! X! ]5 Z) h7 W6 `7 q學你成日講個句"ok la"
1 a3 B* K. r, @( d( L
佢成日都扮傻講SORRY

引用:
原帖由 太陽之子 於 2008-6-24 21:49 發表 9 q' M2 j  L7 t# n8 ]
: |0 s1 z2 t, Y
佢成日都扮傻講SORRY
$ C5 T  N5 l! s3 F& m1 V4 p
你成日都講''我第一個笑你''

發新話題
最近訪問的版塊