35 12
發新話題

【何文田球局】: 2月2日(星期一) 9-11pm何文田體育館

【何文田球局】: 2月2日(星期一) 9-11pm何文田體育館

日期 : 二月二日 星期一
時間 : 9-11pm
地點 : 何文田體育館
形式 : 小團體 ( 2人一組), 單雙單, 打哂三場, 每勝一場有一分. 只有四隊打循環, 六隊打小組再淘汰(A1vsB2, A2vsB1), 3局2勝.
隊數 : 最多八隊 (max. 16人)
檯數 : 已訂tables #8 and #9 (四隊),
收費 : 每人20元
獎勵 : 冠軍 ( 全新CJ8000 紅黑各一) 亞軍 ( 球局免費)  祝各位牛年好運, 場勝長有
參加者可自行組隊或當埸抽籤
參加者 :
1. Myron + Alvin
2. Bartender + Bing
3. 球痴 + 嘉靜
4. Memorlok + Oper
5.
6.

本帖最近評分記錄
  • smallstar +10 開球局獎勵 2009-1-24 19:36

我又打。

引用:
原帖由 球痴 於 2009-1-24 00:02 發表
我又打。
歡迎! 又可以見到你既日直爆沖

引用:
原帖由 球痴 於 2009-1-24 00:02 發表
我又打。
幾時高人指點下我 D 拉波呀?
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

引用:
原帖由 jack 於 2009-1-24 00:41 發表

幾時高人指點下我 D 拉波呀?
黎生教得你好好呀  個日黎唔黎呢?

引用:
原帖由 Myron 於 2009-1-24 12:36 發表

黎生教得你好好呀  個日黎唔黎呢?
手腕痛, 唔知到時好晒未, 暫時唔駛預我先, 如果到時 OK 又未 FULL 先 JOIN 喇
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

莊!!!!!唔該

換左塊膠希望可以頂到myron仔和球次先生的沖波lol

引用:
原帖由 bartender 於 2009-1-24 19:23 發表
莊!!!!!唔該

換左塊膠希望可以頂到myron仔和球次先生的沖波lol
換左乜膠lei? 長膠? 可考慮用755 or 388D1

我報名呀 ~

引用:
原帖由 memorlok 於 2009-1-25 00:18 發表
我報名呀 ~
welcome

sorry, cannot play on 2/2 la...not in HK.

引用:
原帖由 Myron 於 2009-1-25 00:27 發表

welcome
Thank you 你呀

Updated.

引用:
原帖由 Myron 於 2009-1-24 20:58 發表

換左乜膠lei? 長膠? 可考慮用755 or 388D1
只係海fu 代替了  狂飆3, 但試過攻力比之前好左,應該冇咁易比myron仔狂沖

引用:
原帖由 bartender 於 2009-1-27 00:29 發表

只係海fu 代替了  狂飆3, 但試過攻力比之前好左,應該冇咁易比myron仔狂沖
你係咪又想轉橫板呀?

引用:
原帖由 jack 於 2009-1-27 00:41 發表

你係咪又想轉橫板呀?
豈敢

引用:
原帖由 bartender 於 2009-1-27 09:54 發表

豈敢
哈哈, 見你問我塊板邊度買嘛

Push. Anyone interests

push again

again, push

35 12
發新話題
最近訪問的版塊