51 123
發新話題

【何文田球局】: 2月9日(星期一) 9-11pm何文田體育館

【何文田球局】: 2月9日(星期一) 9-11pm何文田體育館

日期 : 二月九日 星期一
時間 : 9-11pm
地點 : 何文田體育館
形式 : 小團體 ( 2人一組), 單雙單, 打哂三場, 每勝一場有一分. (下集大結局)
收費 : 每人20元
檯數 : Table 4, 7, 8, 9  9-11pm
獎勵 : 冠軍 ( 全新CJ8000 紅黑各一) 亞軍 ( 球局免費)  祝各位牛年好運, 場勝長有
參加者 :
1. Myron + Alvin      ( 3 戰 3 勝 )
2. Bartender + Bing ( 繼續努力)
3. 球痴 + 嘉靜 ( 4 戰全勝, 冠軍大熱, 但要過埋 M + A 先 , 下星期重頭戲)
5. Uncle Chung + partner ( 4 戰 3 勝, 有力爭霸)
6. Uncle Choi + Sing ( 出閘脫腳, 完全冇態)

歡迎其他參加者參與, 但只以普通球局為主, 五局三, 不設皇制.
1. 火人
2.
3.
4.

uncle Chung + oil ar.

Myron also + oil
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

引用:
原帖由 james007 於 2009-2-3 00:39 發表
uncle Chung + oil ar.
Uncle chung 輸左最拿手既雙打比球嘉組, 慘負1:2.

引用:
原帖由 jack 於 2009-2-3 00:57 發表
Myron also + oil
兩位小朋友愈戰愈勇, 有力一戰. Alvin仔一落埸即刻勇挫乙組成, 表現驚人. Myron仔三埸單打全勝, 長膠技術又進一步, 有攻有守. 下星期對球痴組會幾好睇架

噚晚有事去唔到,你講得咁精彩,下星期一定要去睇

續  join, 唔該

引用:
原帖由 bartender 於 2009-2-3 09:33 發表
續  join, 唔該
預哂你地la.
等你地打完上訴

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-2-3 09:03 發表
噚晚有事去唔到,你講得咁精彩,下星期一定要去睇
今次唔好劑睇la. 搵多個拍檔黎挑機呀
先進O唔OK?

8號星期日仲要打先進覆賽
9號星期一上到嚟都係俾人魚肉啦

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-2-3 09:49 發表
8號星期日仲要打先進覆賽
9號星期一上到嚟都係俾人魚肉啦
恭喜哂, 祝你再下一城, 十五日剎入決賽.

唔知得唔得!星期日第一場對工廠gun哥,計往績互有輸贏,55波

OH! Gun Gor. 圢幾點?

打11:30呀。輸贏都無所為啦,自己友,又55波,最緊要打得好好睇睇。

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-2-3 10:39 發表
打11:30呀。輸贏都無所為啦,自己友,又55波,最緊要打得好好睇睇。liness" />
之後果場幾點呀? 我有 FRIEND 會打雙打, 不過佢打 6 點幾, 可能會過去睇
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

引用:
原帖由 Myron 於 2009-2-3 01:13 發表

兩位小朋友愈戰愈勇, 有力一戰. Alvin仔一落埸即刻勇挫乙組成, 表現驚人. Myron仔三埸單打全勝, 長膠技術又進一步, 有攻有守. 下星期對球痴組會幾好睇架
咁下星期都黎睇睇先~~不過我成日都見 Alvin 星期日係何文田練波

引用:
原帖由 jack 於 2009-2-3 11:53 發表

咁下星期都黎睇睇先~~不過我成日都見 Alvin 星期日係何文田練波
好似係精英隊集訓

係呀, 精英隊~~~ 所以我應該唔夠 Alvin 打, 過兩個月先搵佢打返場先
果度有個最細既小妹妹 (我諗大約十歲度) 打得幾好, 幾好睇

我同 D 朋友都習慣果個時間 BOOK 場係何文田打波

引用:
原帖由 jack 於 2009-2-3 12:20 發表
係呀, 精英隊~~~ 所以我應該唔夠 Alvin 打, 過兩個月先搵佢打返場先
果度有個最細既小妹妹 (我諗大約十歲度) 打得幾好, 幾好睇

我同 D 朋友都習慣果個時間 BOOK 場係何文田打波
幾點?

我地打 11:00-13:00, 精英隊佢地好似打 12:00 onward

51 123
發新話題
最近訪問的版塊