發新話題

【何文田球局】: 2月9日(星期一) 9-11pm何文田體育館

updated.

引用:
原帖由 bartender 於 3/2/2009 09:33 發表
續  join, 唔該
BT, 一於打到底

引用:
原帖由 bing 於 2009-2-5 12:29 發表

BT, 一於打到底
for B+B only. 俾你地一個上訴機會, 如果今次鸁左冠軍隊, 獎你地一雙藍妹, 睇下妹妹的威力係咪咁勁

引用:
原帖由 Piccolo 於 2009-2-5 12:47 發表

for B+B only. 俾你地一個上訴機會, 如果今次鸁左冠軍隊, 獎你地一雙藍妹, 睇下妹妹的威力係咪咁勁
假設球痴 + 嘉靜 win 左, 如果上訴, 以上次賽績計,單打大分1:1, 雙打亦僅輸2:1(不過有局輸11:0 )今次有妹妹的打氣, 如果可以貼堆藍妹and 百威的靚靚poster 場內,威力一定勁d

引用:
原帖由 bartender 於 2009-2-5 17:54 發表

假設球痴 + 嘉靜 win 左, 如果上訴, 以上次賽績計,單打大分1:1, 雙打亦僅輸2:1(不過有局輸11:0 )今次有妹妹的打氣, 如果可以貼堆藍妹and 百威的靚靚poster 場內,威力一定勁d
好似上次咁, 放罐妹妹係桌面

引用:
原帖由 Terence 於 2009-2-5 21:56 發表

好似上次咁, 放罐妹妹係桌面
不如今次咁, 放件妹妹係桌面, ......重好

我又黎探下你地及觀戰, 不過唔打波
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

引用:
原帖由 jack 於 2009-2-8 21:23 發表
我又黎探下你地及觀戰, 不過唔打波
好耐冇見, 早D黎吹下水ar.

引用:
原帖由 Terence 於 2009-2-8 21:24 發表

好耐冇見, 早D黎吹下水ar.
應該準時到, 七點幾係屋企食埋飯就過黎
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

Dear Terence,

I can't join the game at HMT tomorrow night.

引用:
原帖由 oper8648 於 2009-2-8 23:26 發表
Dear Terence,

I can't join the game at HMT tomorrow night.
OK. What's a pity!

咁多人去觀戰,我又食完飯去睇。希望啲獎品派唔哂,到時連觀戰嘅都有獎。

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-2-9 10:39 發表
咁多人去觀戰,我又食完飯去睇。希望啲獎品派唔哂,到時連觀戰嘅都有獎。
俾次優惠你, 如果bartender/bing組挑機唔成功, 你可以夾band上去挑一次, 獎品都係妹妹一雙

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-2-9 10:39 發表
今晚係咪黎先, 係就帶埋2樽好野比你

引用:
原帖由 Terence 於 2009-2-9 12:21 發表

食完飯洗埋碗先行,我諗最遲9:30可以到啦。啲好嘢幾多錢,等我帶定錢。

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-2-9 12:42 發表

食完飯洗埋碗先行,我諗最遲9:30可以到啦。啲好嘢幾多錢,等我帶定錢。
HK90 x2= 180

引用:
原帖由 Terence 於 2009-2-9 12:21 發表

2樽紅酒?

有 d $90支已經好OK了

我朋友火人今晚又話嚟。

剛剛先知今晚有事, 過唔到黎, 真唔巧意思

引用:
原帖由 球痴 於 2009-2-9 14:18 發表
我朋友火人今晚又話嚟。
歡迎

發新話題
最近訪問的版塊