發新話題

【深圳練波團】: 2月14日 深圳實利和

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 04:39 移動
引用:
原帖由 Terence 於 2009-2-12 07:30 發表

你係咪去先
如果你去, 又改早至2pm羅. 咁你4pm打完, 應該7pm前一定到青衣既.
2-4pm  2教綀 / 4人 ( 1張檯2人如片, 2張檯同教練練波)
4-6pm  鄧林 + ? ( nelson, myron, kwokwy)
6-7pm  Dinner
7- ...
深圳練波旅行團, 真係招呼周到~
打波唔駛勁, 但係最緊要 "型" !!!

引用:
原帖由 Terence 於 2009-2-12 13:22 發表

你又唔黎練下邪神大法
我有D引架, 唉! 但係, 去鬼咩, 禮拜六, 收得工, 都5點幾lu, 都join唔到你地啦.

引用:
原帖由 Terence 於 2009-2-12 18:17 發表

如果你黎, 我介紹遇火雲邪神俾你做教綀, 包你邪功大進
好呀, 你唔好昆我呀~

引用:
原帖由 Terence 於 2009-2-13 09:54 發表

咁你係咪黎先
一定黎, 捨命陪君子, 等我搵定隻腳同我share台鐘先.

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-2-13 14:04 發表

唔使特別搵腳啦,我同你share都可以架
GOOD,. 多謝, UNCLE郭, 相助~

引用:
原帖由 bartender 於 2009-2-13 18:35 發表

嘩,連你都上去受訓, 同你的距離愈來愈遠了
BAR哥, 唔好扮野, 你d左手發球, 我都仲未識擋

引用:
原帖由 Terence 於 2009-2-15 01:07 發表
今日相當熱鬧, 六個人輪三個教練, 大家應該都好盡興下, 尤其係諾諾la, 佢今日用塊長膠防死左個60人仔教綀, 拉到個60索哂氣, 係咁同鄧林投訴, 但nok nok就超爽, 大叫不枉此行, 相信下次nok nok再現實利和, 肯定 ...
今日尊登臨急臨忙請半日假, 兼山長水又遠去打波, 我緊係頂到佢爆為止, 唔好以為我好嘆, 我都標晒汗架 !!!

發新話題