發新話題

【召集球局】: 12月6日 (星期四) 8:00-11:00pm 何文田 (Finished)

引用:
原帖由 Cola 於 2007-12-7 00:19 發表

But you didn't act as judge or umpire on my two matches!:L Jealous!:'(
哎呀, 係你地無比機會我.......話咁快就自己開左波.....仲計埋分

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2007-12-7 00:33 發表

哎呀, 係你地無比機會我.......話咁快就自己開左波.....仲計埋分
You back home so quick woh!

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2007-12-6 17:46 發表

一定做到冇停手!!!!!:lol
係呀..而家熟左好多......考果時都有信心d, 多謝哂你地........

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2007-12-7 00:33 發表

妳好想計分咩:lol

1月1日元旦盃過來做無償義工(計分員)囉:lol

引用:
原帖由 Cola 於 2007-12-7 00:34 發表

You back home so quick woh!
到左都好耐下啦..我搭兩個火車站咋, 唔該哂順風車.........:loveliness:

見你車咁多 winnie the pooh, 下次比 d winnie the pooh 你呀

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2007-12-7 00:37 發表

到左都好耐下啦..我搭兩個火車站咋, 唔該哂順風車.........:loveliness:

見你車咁多 winnie the pooh, 下次比 d winnie the pooh 你呀
搭嘴...................我又要:handshake

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2007-12-7 00:37 發表

低B! Sorry, 講錯咋! 唔好嬲! :handshake
記住送d 靚公仔俾我!:lol

引用:
原帖由 輝Sir 於 2007-12-7 00:35 發表

妳好想計分咩:lol

1月1日元旦盃過來做無償義工(計分員)囉:lol
話說我報左個裁判班, 星期六考試, 所以要多d 練習

1/1 我已經比 topgun 派左去接待組 lu

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2007-12-7 00:47 發表

話說我報左個裁判班, 星期六考試, 所以要多d 練習

1/1 我已經比 topgun 派左去接待組 lu
根哥真快手:victory:

引用:
原帖由 輝Sir 於 2007-12-7 00:37 發表

搭嘴...................我又要:handshake
你有無小朋友呀?

引用:
原帖由 Cola 於 2007-12-7 00:42 發表

低B! Sorry, 講錯咋! 唔好嬲! :handshake
記住送d 靚公仔俾我!:lol
無問題.....要到你唔要都得 !

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2007-12-7 00:47 發表

你有無小朋友呀?
就係有先至會厚住面皮問:$

引用:
原帖由 輝Sir 於 2007-12-7 00:53 發表

就係有先至會厚住面皮問:$
都可以既....你小朋友幾大? 男定女?
不過都未見過你...下次有活動你去果時再提下我.......

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2007-12-7 01:01 發表

都可以既....你小朋友幾大? 男定女?
不過都未見過你...下次有活動你去果時再提下我.......
你見過 Cola 就等同見過我(又厚住講);P

我果個係小肥仔:$

引用:
原帖由 輝Sir 於 2007-12-7 01:02 發表

你見過 Cola 就等同見過我(又厚住講);P

我果個係小肥仔:$

OkOk......我番公司搜尋下.........
我覺得我將會好受歡迎......因為我係派玩具小姐

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2007-12-7 01:19 發表

多謝:handshake

引用:

我又要!

:lol :lol :lol

引用:

Pretty girl as well!

所以我就安排4466+aa+瑤瑤為我們之金牌"金童玉女接待組",兼且已拉攏瑤瑤入乒工廠,手快有、手慢冇。:lol

Oh, it's really a good news to our members(male)! hehehe!:lol

發新話題
最近訪問的版塊