發新話題

【召集球局】: 12月6日 (星期四) 8:00-11:00pm 何文田 (Finished)

唔好比人知,我們專招靚仔靚女,醒目仔醒目女入隊。;P

So, thanks for inviting me to be one of the members in Arsenal! hahahahaha!:lol :handshake :victory:

引用:
原帖由 smallstar 於 2007-12-7 07:24 發表

我又要!

:lol :lol :lol
咁我有咩著數先??........嘻嘻

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2007-12-7 10:14 發表

咁我有咩著數先??........嘻嘻
I give you some 著數 then!:lol

引用:
原帖由 Cola 於 2007-12-7 08:00 發表

Pretty girl as well!
呢到個個都係靚女......

I am 靚女......, too!!!!!!;P

引用:
原帖由 瑤瑤 於 6-12-2007 17:43 發表

好野, 有好多場比我揀做邊場既球証 ! ;P
靚女做球証, 有壓力................:funk:
差啲波都唔識打~~~

引用:
原帖由 Cola 於 2007-12-7 10:20 發表

I give you some 著數 then!:lol  
好呀..期待........會係d 咩?

引用:
原帖由 Topgun 於 7-12-2007 10:01 發表
所以我就安排4466+aa+瑤瑤為我們之金牌"金童玉女接待組",兼且已拉攏瑤瑤入乒工廠,手快有、手慢冇。:lol
gun 兄, 咁就要快手, 多左佢入門下, 相信好快有多左好多球員及球迷拜入我地門下
哈哈

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2007-12-7 10:25 發表

靚女做球証, 有壓力................:funk:
差啲波都唔識打~~~
唔係呀...你都嬴波......勁 !

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2007-12-7 10:27 發表

gun 兄, 咁就要快手, 多左佢入門下, 相信好快有多左好多球員及球迷拜入我地門下
哈哈
但係我好似仲未正識加入乒工廠.........

引用:
原帖由 瑤瑤 於 7-12-2007 10:27 發表

唔係呀...你都嬴波......勁 !
:$ 你睇住唔輸得:$
所以打到手忙腳亂;P

引用:
原帖由 瑤瑤 於 7-12-2007 10:31 發表

但係我好似仲未正識加入乒工廠.........
所以我叫gun 兄快啲拉攏你囉
若俾人快先一步
乒工廠好多球員因此而無心機打波
甚至出現疲態

引用:
原帖由 hkttf 於 7-12-2007 10:35 發表
死啦...咁遲先看到這個 post, 我又要禮物..
路邊社話你是 AA's friend ?  is it :loveliness:
有啲咁o既事~~~

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2007-12-7 10:34 發表

:$ 你睇住唔輸得:$
所以打到手忙腳亂;P
咁我係咪會好大機會打嬴你 .........;P

引用:
原帖由 hkttf 於 2007-12-7 10:35 發表
死啦...咁遲先看到這個 post, 我又要禮物..
路邊社話你是 AA's friend ?  is it :loveliness:
無錯.....係 AA 話我聽有呢個地方........

引用:
原帖由 hkttf 於 7-12-2007 10:41 發表
似乎美國那條路, 收風快過荃灣果條 :lol
呢期專收元旦盃啲料嘛

引用:
原帖由 瑤瑤 於 7-12-2007 10:44 發表

咁我係咪會好大機會打嬴你 .........;P  
無得打, 我輸定:lol

引用:
原帖由 hkttf 於 7-12-2007 10:52 發表
你硬係又想我 貼條 link 上來 !!
你都無睇前文後理:L

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2007-12-7 10:36 發表

所以我叫gun 兄快啲拉攏你囉
若俾人快先一步
乒工廠好多球員因此而無心機打波
甚至出現疲態
哈哈哈..所以我同 Gary 講要請我食飯歡迎我...............;P

發新話題
最近訪問的版塊