52 123
發新話題

【召集球局】: 11月15日 (星期四) 8:00 - 11:00pm 何文田康樂中心 (Finished)

【召集球局】: 11月15日 (星期四) 8:00 - 11:00pm 何文田康樂中心 (Finished)

地址: 何文田忠義街1號

交通途徑 :

1. 乘火車到紅磡轉8號小巴 (新界區人仕)
2. 乘mtr到旺角區新寶戲院對出公園轉乘"愛民"小巴(巿區人仕)

8 - 9pm 有2張 己full,不能加!!
9 - 10pm 有3張,可再加
10 - 11pm 有3張,可再加

費用$10一個鐘
新人請留contact比我先加名
可以打到11:00pm請講聲,因我仲要book table!!!
冇我contact請pm我!!!!!!!!

1.Gary Cheung +10
2.啊影
3.啊影fd
4.源
5.Topgun +5
6.幻殺 +5
7.bartander +5
8.johnny +5
9.kin
10.kqk
11.ckpanda +5
12.Candy
13.
本帖最近評分記錄

9-11 thanks:)
本帖最近評分記錄

i join!!!!!!!!!!!
本帖最近評分記錄

尋日釣完魚之後隻手又再痛,睇怕有排都未打得.慘!慘!慘呀!:'( :'( :'(

引用:
原帖由 Augustmoon 於 2007-11-12 21:16 發表
尋日釣完魚之後隻手又再痛,睇怕有排都未打得.慘!慘!慘呀!:'( :'( :'(
釣魚你又岩, 我都ok 喎, 幾時一齊去
打波唔駛勁, 但係最緊要 "型" !!!

引用:
原帖由 諾沃克 於 2007-11-12 21:21 發表

釣魚你又岩, 我都ok 喎, 幾時一齊去
你邊度釣多? 我就周圍釣,多數艇釣,但亦有玩磯釣.

引用:
原帖由 Augustmoon 於 2007-11-12 21:32 發表

你邊度釣多? 我就周圍釣,多數艇釣,但亦有玩磯釣.
MOON哥, 我艇釣怕暈浪, 磯釣怕危險, 未打乒乓波之前, 我比較鍾意去D舒舒服服既魚排
打波唔駛勁, 但係最緊要 "型" !!!

引用:
原帖由 諾沃克 於 2007-11-12 21:59 發表

MOON哥, 我艇釣怕暈浪, 磯釣怕危險, 未打乒乓波之前, 我比較鍾意去D舒舒服服既魚排
魚排釣邊有癮架,係釣就緊係出海釣啦.:loveliness:

引用:
原帖由 Augustmoon 於 2007-11-12 22:06 發表

魚排釣邊有癮架,係釣就緊係出海釣啦.:loveliness:
我遲少少又會有大嶼山夜水團;P

引用:
原帖由 輝Sir 於 2007-11-12 22:52 發表

我遲少少又會有大嶼山夜水團;P
你做乜唔join局????????????????:L

引用:
原帖由 香港乒乓球論壇 於 2007-11-13 00:06 發表
2.啊影
3.啊影fd
4.源
5.Topgun

未影名的同志, 請儘早上來簽名, 然后加分
gary...若他們上了這版, 簽名后, 煩請幫他們加分. 每人五分, 開局十分
ok

我又來玩下...

我打尾兩個鐘
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 香港乒乓球論壇 於 2007-11-13 00:14 發表
有硬貨到. :loveliness:
有幾硬???

引用:
原帖由 香港乒乓球論壇 於 2007-11-13 00:14 發表
有硬貨到. :loveliness:
i know.........!!!!!!!!!!!:Q

Unable to join due meeting in the evening! :'( Enjoy!:handshake

52 123
發新話題
最近訪問的版塊