31 12
發新話題

怕明天打乒乓波脚軟!

哈哈!!!!!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 kelvin 於 2009-7-22 20:22 發表

上金山 好"金" 踩單車落山就爽
踩單車都奶晒野....今日踩到呢.....
木: Butterfly Viscaria
正手: Tibhar MX-P
反手: Tibhar EL-P

好厲害呀*v*

我平時o係健身室既跑步機跑步都係7分幾鐘/1km..

有日o係街跑..跑左4個400米已經頂唔順啦..哈哈XP

引用:
原帖由 牙龜 於 2009-7-25 05:45 發表
好厲害呀*v*

我平時o係健身室既跑步機跑步都係7分幾鐘/1km..

有日o係街跑..跑左4個400米已經頂唔順啦..哈哈XP
Thanks !

哈哈哈, 这是年青時的事了!
青春真好, 好似有用不完的精力,
我現在只是隔日跑3.5 公里
週日則長dd,跑5 公里, 減下肥昨

引用:
原帖由 Bluesky 於 2009-7-25 06:22 發表

Thanks !

哈哈哈, 这是年青時的事了!
青春真好, 好似有用不完的精力,
我現在只是隔日跑3.5 公里
週日則長dd,跑5 公里, 減下肥昨
聽你咁講..你跑步呢個習慣keep左幾耐既時間?

引用:
原帖由 牙龜 於 2009-7-25 06:46 發表

聽你咁講..你跑步呢個習慣keep左幾耐既時間?
中五开始第一次跑3公里,(哈哈哈, 兒子第一次長跑是在7 歲, 跑沙灘4公里)
之后, 跑步呢個習慣, 我断断续续, 到現在

引用:
原帖由 Bluesky 於 2009-7-25 07:01 發表

中五开始第一次跑3公里,(哈哈哈, 兒子第一次長跑是在7 歲, 跑沙灘4公里)
之后, 跑步呢個習慣, 断断续续, 到現在
強呀!

引用:
原帖由 肥邦 於 2009-7-25 09:52 發表

咁佢d體能一定好好!!
佢體能唔錯, 但打波技術麻麻

引用:
原帖由 肥邦 於 2009-7-25 11:31 發表

練多D波就會進步了!!我都是麻麻!!
哈哈哈, 好彩小兒都有自知之明, 都幾勤力練波!
想問, 你學校皇仁重視乒乓波嗎?
9 月你可入乒乓波校隊 la

引用:
原帖由 Bluesky 於 2009-7-25 07:01 發表

之后, 跑步呢個習慣, 我断断续续, 到現在
沙灘4公里
跑乾沙? 猛人.....

引用:
原帖由 kelvin 於 2009-7-25 22:26 發表

沙灘4公里
跑乾沙? 猛人.....
不是比賽,一班小朋友 跑沙灘, 4 k 都好快跑完

http://www.hkttf.com/viewthread.php?tid=16662&extra=page%3D1

31 12
發新話題
最近訪問的版塊