發新話題

【大角咀球局】: 12月7日 (星期五) 7:00-9:00pm 大角咀打波 9:30pm (Finished)

引用:
原帖由 Cola 於 2007-12-7 00:28 發表
I am fine if you want to call me now:handshake ;P
我準備去瞓;P

今晚個局比版主殺手放飛機,得番四個人打兩張檯..........攰到死:Q

ok. See you tomorrow!

引用:
原帖由 Cola 於 2007-12-7 00:38 發表
ok. See you tomorrow!
See you tomorrow night;P

各位 bros .... 有冇 聯絡人 手電 ?
----------------------------------------
主拍:  Butterfly 老老金 96g
副拍:  Butterfly 大拍面 Cypress Special 94g

引用:
原帖由 martinhkc 於 2007-12-7 11:43 發表

you can PM your phone no. to Cola.....
yes, done already , thx , see u !
----------------------------------------
主拍:  Butterfly 老老金 96g
副拍:  Butterfly 大拍面 Cypress Special 94g

PM you. See you tonight!

引用:
原帖由 BeckhamCC 於 2007-11-28 14:55 發表
打波就ok,  但打邊爐, 我會喉痛, 今日又有D喉痛 :Q
你唔來我又小個對手.........由頭食到落尾;P

回復 1# 的帖子

12月7日 (星期五) 7:00-9:00pm 大角咀打波 9:30pm至深夜 冬季打邊爐
可樂, 可唔可以黎觀戰? (女友加班, 睇一陣跟住就接番佢去食飯):lol

我都想黎打邊邊. 不過又有球局嚮球會. 下次, 過左十六號, 再搞一次得唔得??

引用:
原帖由 香港乒乓球論壇 於 2007-12-7 19:02 發表

*** 乒乓人, 小心千萬不要同你地的另一半講有這個壇, 我怕你們掛住打波....咁你的另一半便會 check 住你地去邊.....如果你們打波打得太多, 無時間同她們 shopping, 食火雞. 同買三, 嚴重的她們可能會炸爆我們 ...
又唔好咁講, 可能乒乓人都想有私人空間好耐啦! 難得有班咁正氣既波友, 又吹得, 又打得. 仲唔開心死咩?! 咪由乒生去打波, 打邊邊囉!!!

引用:
原帖由 香港乒乓球論壇 於 2007-12-7 19:02 發表
*** 乒乓人, 小心千萬不要同你地的另一半講有這個壇, 我怕你們掛住打波....咁你的另一半便會 check 住你地去邊.....如果你們打波打得太多, 無時間同她們 shopping, 食火雞. 同買三, 嚴重的她們可能會炸爆我們 ...
我用佢部電腦上呢道, 妳話佢知唔知呢...嘻嘻..今晚佢加班, 我黎睇下, 同見下d老朋友.  
諗住唔出手, 點知輝sir~~~今晚差d waterloo.:L ..好彩我d lei網, 滴邊保持手準咋..:lol

特別鳴謝 : ken2 兄 借出 名器~ 老金+Plasma430. 靠佢打高幾分波.  嘻嘻.

引用:
原帖由 防守王 於 2007-12-7 19:12 發表
又唔好咁講, 可能乒乓人都想有私人空間好耐啦! 難得有班咁正氣既波友, 又吹得, 又打得. 仲唔開心死咩?! 咪由乒生去打波, 打邊邊囉!!!
打波沒問題, 不過只要留番d時間俾女友就得.:)

引用:
原帖由 香港乒乓球論壇 於 2007-12-7 19:14 發表

Cola 少校....做野 !!
No problem! No worries~

引用:
原帖由 防守王 於 2007-12-7 16:44 發表
我都想黎打邊邊. 不過又有球局嚮球會. 下次, 過左十六號, 再搞一次得唔得??
飯局我最拿手! 下次你一定要嚟:handshake

引用:
原帖由 tina 於 2007-12-7 20:48 發表
Sorry for all gentle men,
       I made confuse wtih your group and my friends' group.  So, I have not played table-tennis with you tonight.  sorry..........
Tina
Oh, my god! We all missed you tonight!!!!!!:lol

引用:
原帖由 Cola 於 2007-12-8 01:18 發表

Oh, my god! We all missed you tonight!!!!!!:lol
especially johnny:kiss:
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

引用:
原帖由 乒乓人 於 2007-12-7 16:41 發表
12月7日 (星期五) 7:00-9:00pm 大角咀打波 9:30pm至深夜 冬季打邊爐
可樂, 可唔可以黎觀戰? (女友加班, 睇一陣跟住就接番佢去食飯):lol
Sorry for late reply! Anyway, 非常開心見到你嘅風彩:handshake

發新話題
最近訪問的版塊