發新話題

球手的拍, 就如武士的劍 (show 下你 的寶劍)

Butterfly系列2
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

Donic莊智淵

Darker
Stiga 鈉米炭王
本帖最近評分記錄
  • Bluesky +10 多謝分享 2009-8-30 11:22

borkee你有好多乒器呀!!!

引用:
原帖由 william011894 於 2009-8-30 08:53 發表
borkee你有好多乒器呀!!!
仲有D未揾到,揾到再post上嚟!

咁你屋企咪成個兵器庫咁恐怖!!

我屋企得好少板

本人得塊cr+jo gold+jo platin

引用:
原帖由 天龍 於 2009-8-30 00:42 發表

YES!!!因我本身是打曰直的
嘩, 你的步法一定很好, 如柳成敏, 係唔係叫:

天龍八步呀?

引用:
原帖由 borkee 於 2009-8-30 08:51 發表
Darker
Stiga 鈉米炭王
嘩, 你屋企是軍火庫呀!
Thanks for your showing us your secret weapons !

引用:
原帖由 william011894 於 2009-8-30 09:04 發表
咁你屋企咪成個兵器庫咁恐怖!!
唔知 hktff 有冇高手有Borkee 咁多拍呢?

引用:
原帖由 william011894 於 2009-8-30 10:08 發表
post 出來比大家睇下呀!

嘩, 乒器展!

引用:
原帖由 feideepking 於 2009-8-30 12:01 發表
嘩, 乒器展!
飛碟兄, 快出招, 比我地睇下你的武器 la

厲害! 我現在只用一塊timo boll zlc 直板.

本帖最近評分記錄
  • Bluesky +10 多謝分享 2009-8-30 16:40

引用:
原帖由 kelvin 於 2009-8-30 16:34 發表
睇把寶劍都陪咗主人多年, 打過 不知多少球局了!

引用:
原帖由 葉開 於 2009-8-30 14:02 發表
厲害! 我現在只用一塊timo boll zlc 直板.
武器展呀, post上嚟分享下 la

引用:
原帖由 Bluesky 於 2009-8-30 16:39 發表

睇把寶劍都陪咗主人多年, 打過 不知多少球局了!
中學用到早幾年
另一面係f1 用到爛容容

引用:
原帖由 william011894 於 2009-8-30 10:08 發表
好板一塊就夠喇!點解我咁多板呢?因為自問對乒乓球沒有天份,又懶又唔肯苦練,但有一樣嘢係好矛盾,就係我好鍾意乒乓球,所以要在器材方面入手,不斷試新產品,包括板及膠!試上癮!冇計!

發新話題
最近訪問的版塊